Hvordan er en Laser brænde en DVD?

January 1

Hvordan er en Laser brænde en DVD?

Binær kode

Hvordan er en Laser brænde en DVD?

Ligesom cd'er og andre digitale medier lagre dvd'er data i binær kode, en række 1s og 0s, der indeholder alle de oplysninger, der er nødvendige for at gengive en sang eller en video eller en film. Binær kode er det samme sprog, som computere bruger til at fortolke og udføre deres programmering; Det er de bits og bytes, der muliggør alle computerteknologi.

Skrivning og læsning lasere

Hvordan er en Laser brænde en DVD?

I sin mest grundlæggende, binær kode fortæller et system skal enten på (1) eller slukket (0). På en DVD eller CD, er binær kode præget af enten tilstedeværelsen eller fraværet af reflekterende områder på optagelse overflade. Et reflekterende område, afspejler hvis til stede, læsning laser af DVD-afspiller med en optisk sensor, der registrerer en 1 i binær. Fravær af en reflekterende overflade resulterer i ingen lyset nå den optiske sensor og dermed optagelsen af en binær 0.

Det er en opgave for DVD-brænder til at sætte disse bittesmå reflekterende områder på den DVD optagelse overflade. Det gør den ved hjælp af en skriftlig laser. Mere kraftfuld end læsning laser, som simpelthen bounces lys fra DVD, skrivning laser faktisk mørkere overflade af DVD hvor det rammer, at skabe en nonreflective overflade, der vil senere blive læst som en binær 0.Med undtagelse af laser's styrke er indre af en DVD-brænder nogenlunde svarer til en DVD-læser. I begge tilfælde skal DVD spinning laser bevæger sig udad fra centrum. I DVD-brænderen er laser mærkning optagelse overfladen af disken med serien af 1s og 0s repræsenterer data bliver registreret. Hvor laseren rammer DVD, en mørk plet, en 0, registreres. Laser slukker og passerer over områder bestemt til at være reflekterende. I DVD-læser, vil disse områder afspejler læsning laser på den optisk scanner og registrere en 1.

Genskrivbare dvd'er

Hvordan er en Laser brænde en DVD?

Processen med at skabe genskrivbare diske ikke adskiller sig fra proceduren beskrevet ovenfor. Hvad er anderledes er det materiale, der anvendes til optagelse overfladen af en genskrivbar disc. Genskrivbare diske bruger varmefølsomme fase-ændre forbindelser, der ikke skaber permanent mørkelagt områder da ramt af skrivning laser. I stedet atomer af materialer omarrangere deres struktur og ændre faser--det er, bliver mere væske end solid. Den flydende form af materialet absorberer lys og er registreret som 0s af en DVD-læser. Dog af passerer skrivning laser over den samme overflade, kan fasen af materialer ændres igen, resulterer i en genskrivbar disc.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com