Hvor hen til slukke den udenlandske stavning & grammatikkontrollen i Microsoft Office

November 8

Hvor hen til slukke den udenlandske stavning & grammatikkontrollen i Microsoft Office

Stavning og grammatik er stor aids, der kommer med de fleste Microsoft Office-programmer. De kan optimere din Office-oplevelse ved at tillade dig at præsentere dit bedste arbejde. Men nogle mennesker finder disse værktøjer til at være irriterende, og hvis et fremmedsprog er aktiveret, din stavning og grammatik vil ikke kun være fejlagtige, men denne bekvemme værktøj vil blive omdannet til en uophørlig smerte. Du bliver nødt til at slukke for udenlandske stave- og grammatikkontrol i hver enkelt Microsoft Office X ansøgning – du kan ikke foretage ændringerne præferentielle universelt på tværs af alle Office-programmer.

Instruktioner

1 Åbn Microsoft Office Word. Vælg "Værktøjer" i menulinjen, og vælg "Sprog" fra drop-down menuen. Det fremmede sprog, der i øjeblikket anvendes til at kontrollere stavning og grammatik bruges i Word vil være højdepunktet. Rul til toppen af lynhurtig, og fremhæve "ingen korrektur" (eller vælger et andet fremmedsprog), som skal placeres øverst på listen. Vælg "Standard" i bunden af den lynhurtig hen til slukke for udenlandske stave- og grammatikkontrol i alle nye Word dokumenter. Klik på "Ja" til efterfølgende at gemme de nye indstillinger.

2 Åbn Microsoft Office PowerPoint, og følg de samme trin. Vælg "Værktøjer" i menulinjen og derefter "Sprog." Fremhæve "ingen korrektur" i stedet for det valgte fremmedsprog (eller skifte til et andet sprog, hvis du ønsker). Vælg "Standard" i bunden, og klik på "Ja" på de efterfølgende prompt.

3 Åbn Microsoft Entourage. Vælg "Værktøjer" i menulinjen. Vælg "Change ordbog." Bemærk ordbog indstillinger baseret på sprogindstillingerne i din computer. Vælg mellem engelsk (US), engelsk (UK) og engelsk (AU). Disse er de eneste "udenlandske" sprogindstillinger i Entourage.

Tips & advarsler

  • Microsoft Excel vil ikke automatisk kontrollere stavning og grammatik. Hvis du vælger at kontrollere stavning og grammatik, forudindstiller sprog indstillingerne allerede på din computer.
  • Disse trin fungerer bedst i Microsoft Office X og kan variere mellem forskellige versioner af Office.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com