Sådan nulstilles en Garmin StreetPilot i3

May 24

Nulstille din Garmin Street Pilot i3 kan blive nødvendige, hvis enheden fryser eller pludselig holder op med at fungere som hensigten er. Nulstillingen vil tvinge operativsystemet til at genstarte og nulstille alle de grundlæggende indstillinger inden for GPS-enhed, rydde eventuelle fejl eller fejl, der har fundet sted. I nogle sjældne tilfælde, vil nulstilling ikke løse problemet og GPS skal gå til Garmin for reparation. Adresse til at sende det til kan fås ved at kontakte Garmin kundesupport eller fra instruktionsbogen.

Instruktioner

• Tryk og hold afbryderknappen på forsiden af din Garmin til magten det. Lad det sidde i omkring et minut, så tryk på knappen og gøre det muligt for enheden at genstarte. Hvis dette ikke nulstille enheden, fortsætte til næste trin.

• Netledningen eksterne fra Garmin. Åbn batterirummet på bagsiden af enheden og fjern de to AA-batterier fra Garmin. Lad det sidde i ca et minut.

• Installere de to AA-batterier i batteriholderen, meget opmærksomme på de negative og positive markeringer på enheden, og derefter installere batteridækslet.

• Tilslut den eksterne strømforsyning til Garmin og tryk på afbryderknappen, gør det muligt for enheden at genstarte. Hvis dette ikke løser du problemet, skal du kontakte Garmin om at sende det i for service.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com