Erstatte et vindue Regulator

February 13

Introduktion

Erstatte et vindue regulator dækker et bredt område, men det er ikke en vanskelig proces og kan gøres med nogen erfaring. De fleste af hvad der er omfattet er fælles for alle regulatorer med undtagelse af placeringen af et par skruer, type enhed holder panelet og type regulator.

At fjerne dørpladen

At fjerne dørpladen begynder processen. Fjern dækslet på top forsiden af panelet, der dækker de udvendige spejl nødder. Fjern skruerne i armlæn--dette er fælles for alle paneler. Fjern skruen holder en dækning foran dørhåndtaget hvis nogen. Fjern skruen i dørhåndtaget og håndtag. Fjerne nogen skruer omkring omkredsen af de tre sider af dørpladen.

Hvis det er en bil, Ford eller GM, fjerner parameteren vinduet ved at indsætte en lille skruetrækker i mellem bagsiden af parameteren og panelet og lirke frem og op og pop skifte ud og frakoble den elektriske stik. Hvis det er en Ford, grab bunden af panelet og lift op til release kroge i bunden af døren derefter trække det væk fra dørtærsklen. På alle andre er der en række mandlige stik rundt om døren med et gennemsnit af tre pr. side. Disse er afholdt i dørkarmen med friktion. Indsæt skruetrækkeren ind mellem panelet og døren og lirke dem forsigtigt. De er ikke vanskelig og er lavet af plast. Start øverst og arbejde ned. Pop én ud og skubbe skruetrækker ned til næste og så videre.

Træk panelet tilbage mod dig et par inches og afbryde de elektriske stik. Hvis bilen har et håndtag med en dør låseknappen ovenfor det kan derefter på bagsiden af panelet to stænger ses. En stang er manuel dørlås og den anden er dør smæklås. Unsnap de lille plastik stik på bagsiden af dørhåndtaget, der holde stænger på plads. Opløfte stængerne ud af hullerne. Fjerne dørpladen.

At fjerne vindue Regulator

Fjerne boltene fra bunden af glasset, hvor det er knyttet til vinduet regulator kanal som vinduet rider på. Hvis vinduet regulator er brudt kan det være svært at få vinduet ned nok til at komme til bolte (hvis det er op). Hvis det er et vindue regulator, der bruger kabler, klippe kablet og vinduet kan flyttes. Hvis det er en saks type, pas som disse mekanismer kan bruge en stor fjeder til at hjælpe motoren. Hvis motoren er udgivet ved at tage skruerne ud regulator vil snap lukket med kraft og kan tage din finger med det.

Der er en måde at få denne regulator, hvis det er brudt og vinduet kan ikke tvinges ned. Så længe denne regulator er knyttet til vinduet og døren er det sikkert at fjerne vindue motor. Når dette er fjernet vinduet vil komme ned og bolte kan fjernes fra vinduet bunden. Fjern de tre skruer, der holder vinduet motor til regulator. Skubbe vinduet ned nok til at fjerne boltene i vinduet bunden. Skubbe regulatoren resten af vejen og derefter fjerne bolte og møtrikker holder det i. De vil være indlysende. Afbryde den elektriske stik fra vinduet motor i begge tilfælde. Fjerne regulator gennem adgang i dørkarmen.

Du installerer den nye Regulator

Installere det nye vindue regulator ved at installere de lodrette skrifter og derefter vinduet motor. Hold panelet døren lukket, eller hvis parameteren vindue blev fjernet, Tilslut den elektriske stik til switchen og Drej tændingsnøglen og bruge parameteren til at hæve regulator til midten af døren for at give nem adgang til bunden af vinduet. Lavere vinduet, indtil bunden hullerne linje op med huller i vinduet kanal og bolte. Installere dørpanel i omvendt rækkefølge af fjernelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com