Forskelle mellem en Moonroof & et soltag

October 13

Forskelle mellem en Moonroof & et soltag

Forskellen mellem en moonroof og et soltag er ofte fejlfortolket. Der er faktisk en stor forskel mellem moonroof og soltag og det er hvordan tag panel funktioner.

Forskellen

Et soltag en metal panel i et biltag, der glider ind i taget som en lomme dør eller det hælder opad for at lade i luften som en agterspejlet. En moonroof er en stationær, glas soltag--som et vindue men i bilens tag.

Kort historie

Selv om det siges ofte, at Ford Motors opfandt moonroof, blev det kun brugt i en linje af biler af dem. Moonroof Ford anvendes var faktisk fremstillet og installeret af den amerikanske soltag Company, som senere blev amerikansk speciale biler.

Enten, eller

Glas moonroofs tillade mere sol i bilen uden at skulle åbne den hele vejen, så du kan nyde dagslyset og være under himlen uanset vejret tilstand. Med soltage, kan du blot nyde solen hvis du åbne taget og lad luft så godt. Sommetider, dog, kan ikke du være i solen på alle tidspunkter. I disse tilfælde er soltage mere at foretrække. Endnu, moonroofs normalt kommer udstyret med en sekundær, stofbetrukne glidende panel.

Hvorfor hedder det en "Moonroof"?

Begrebet blev opfundet af en Ford marketing manager ved navn John Atkinson i 1973 som en offlinefunktionen på Lincoln Continental Mark IV. Ikke taget hensyn til hvorfor han valgte udtrykket. Konceptet var ikke ny, men. Tanken om at lade dagslys gennem bilens tag panel blev omtalt i "Popular Mechanics" magazine selv allerede i 1937.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com