Hvad er en tænding Coil Pack?

August 28

Hvad er en tænding Coil Pack?

Mange moderne biler har tænding coil packs--mere almindeligt kendt som blot coil packs--som en del af køretøjets Tændingssystem. Disse tænding komponenter bidrage til at give bilisterne et pålidelig start og uafbrudt drift.

Formål

Tænding coil packs, en moderne erstatning for distributører, bede en bilens Tændrør til brand. Som propperne ild, antænder den resulterende spark brændstof i motorens forbrændingskammer til magten køretøjet.

Udseende

Når du får vist motoren, vises tændingen coil pack metal og cylindrisk med en kuppel øverst og fremspringende "tårn." Den nøjagtige størrelse af coil pack varierer fra køretøj til køretøj.

Funktion

Tænding coil pakninger, der indeholder to spoler af kobber ledninger. Når køretøjet begynder, producere disse ledninger en magnetisk strøm, der forårsager en roterende elektriske kontakt til spin. Når denne kontaktperson passerer over tilsluttede tændrør ledninger, sender det et elektrisk signal ned wiren til lynhurtig plug til at fyre.

Fordele

Coil packs erstattet karburatorer, tænding komponenter, der gjorde køretøjer svært at starte på kolde morgener eller efter at have siddet for en længere varighed. Fordi coil pakker er afhængige af et magnetfelt og elektricitet, opererer de mere pålideligt end deres ældre kolleger.

Overvejelser

Selvom coil temapakker indeholder mere pålidelig drift end karburatorer, de lejlighedsvis mislykkes og kræve erstatning.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com