Hvordan man opbygger den rigtige størrelse boks til min Subwoofer

January 30

Hvordan man opbygger den rigtige størrelse boks til min Subwoofer

For en subwoofer til at fungere ordentligt, skal det være installeret i den korrekte størrelse af kabinettet. Hvis du er en bil audio hobbyist, der er interesseret i at gøre deres egen subwoofer boks, du har brug at opbygge din boks for at sikre den rigtige luftmængde i boksen. Det er heldigvis ikke alt for svært for at sikre at boksen du opbygge er den korrekte størrelse.

Instruktioner

• Finde anbefalede mængde specifikationer for din subwoofer. Dette vil fremgå af subwoofer-højttalerens manual. Hvis du ikke kan finde det der, tjek online--de fleste producenter har manualer og specs er opført der. Spec vil blive opført i kubikfod.

• Skitsere nogle sub kasse designs, der tages hensyn til pladsen du har til rådighed for din sub, dvs, bagagerummet på din bil, plads bag sædet. Disse sub box design skal rumme dimensionerne af subwooferen. Overveje størrelsen af sub's udskæring og dybden af højttaleren.

• Formere dimensioner i inches, i boksen du har skitseret. Formere dybde, bredde og højde af boksen sammen og derefter dividere dette tal med 1728. Det resulterende tal er mængden af boksen i kubikfod. Sammenlign dette med specs til subwooferen. Hvis den kubiske volumen passer inden for de af fabrikanten angivne, vil din sub udfører meget godt i din boks.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com