Sådan bruges Smart pegepinde

January 26

En smart pointer er svarende til en almindelig desktop pointer, som datatypen programmering sprog, men med forbedrede funktioner. Enheden kan forenkle C++ udvikling, som den agter at begrænse antallet af bugs tilknyttet misbruge regelmæssig pegepinde. Pointers skærm objekter de har peget på til hukommelsesstyring. Garbage collector samler data fra objekter, der ikke længere bruges af programmet. Denne funktion erstatter manuel hukommelse ledelse, hvilket kræver, at operatøren til at markere hvert objekt, der skal deallokeres og tilbage til computerens hukommelse. Smart markøren bistår også i grænser kontrol, som overvåger, om en variabel er inden for en grænse, før det bruges.

Instruktioner

1 Sikre, at du ikke har en ugyldig reference count, som ville slette et objekt for tidligt eller aldrig. Tildele en nyligt udviklede forekomst til en smart pointer og holde den der. Nu, den smart pointer ejer objektet. Du kan ikke slette den manuelt eller erstatte den. Dette vil sikre et objekt, der refereres til af en smart pointer ikke er fejlagtigt slettet eller givet en ugyldig reference count.

2 Bruge en smart pointer til at øge din kode. Skriv.. ._ptr < T > min Ptr(new T) Hvis du opretter din egen smart pointer. Brug ptr.get() til at hente den rå pointer. Du skal ikke tildele et T * til en smart pointer. Du kan også skrive ptr = NULL. For at bruge ptr.reset(). To objekter, der refererer til hinanden via en reference tælle pointer er aldrig slettet. Du bør også aldrig konstruere en midlertidig shared_ptr at passere til funktioner. Oprette et navngivet (lokale) variabel i stedet. Ved at gøre dette, vil du øge sikkerheden i din kode.

3 Tildele den standard auto_ptr smart pointer for enkelhed. Det er ofte det bedste valg for lokale variabler. Andre valgmuligheder omfatter klasse medlem, selvom du kan tildele auto_ptr som klasse medlem. En ko pointer i dette felt kan gemme computerens hukommelse. En STL container kan tildeles skrald-indsamlet pegepinde til at gemme objekter fra forskellige klasser i en beholder. Forstå Karakteristik af den specifikke spildopsamling anvendes. Reference tælle/sammenkædning kan lække når en cirkulær reference er anvendt. For eksempel, når en spids genstand har en optalte pointer, peger det på et objekt, der har den oprindelige optalte pointer. Denne teknik, når de anvendes rigtigt, er enkel og deterministiske.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com