Hvad er et vindue Regulator?

August 12

Siden indførelsen af bevægelige windows i biler (eller evnen til at hæve og sænke dem), er der indført et utal af vinduet Samlinger. Alle disse automotive forsamlinger tjener et fælles formål, nemlig at støtte i den hæve og sænke af vinduerne. Sådan vinduet regulatorer er både manuelt og elektronisk drives.

Fakta

Der er vindue regulator forsamlinger både front og bagruder af mange forskellige automotive konfigurationer, afhængigt af konfigurationen af døren og året for køretøjet. Der er meget få år, der er kompatible med hinanden.

Betydning

Det er vigtigt at vide hvilken type vindue regulator er installeret. Køretøjet kan have været gjort på en anden placering, og der kunne være en stor forskel for samme år, mærke og model af bilen. Nogle af de regulerende myndigheder er inde for døren og nogle er en integreret del af døren. Vinduet lovgiverne, der er en integreret del af dør komme fastgjort til hele dørpladen.

Typer

Den første type er den manuelt betjent, krank type vindue regulator. Der er generelt kun 3 sub typer anvendes til denne krank type operation. Den første undertype bruger en saks-lignende mekanisme; andet bruger et enkelt center indlæg; og tredje bruger en midterposten med et kabel rundt håndsvinget, der løber rundt om et sæt af valser til toppen og bunden af midterposten. Da håndtaget er forkrøppet, det snor kablet rundt en spool bag håndtaget og elevatorer vinduet; omvendt, det sænker vinduet når vendte den modsatte retning. De første og anden undertyper bruger et sæt af småmaskede redskaber gear i modsætning til kablet.Den anden type er de automatiske elektriske vinduer. Disse bruger en elektrisk motor i stedet for håndsvinget. De er reversibel motorer og spænding er anvendt forskellige poler, at motoren reagerer ved at dreje i en anden retning. For underligt mellemstore dørpaneler bruges den samme type regulator med yderligere typer af wire kabel konfigurationer.

Funktionell

Vinduet regulator er en af de tidligere konfigurationer placeret inde i dørrammen. Det er fastgjort i bunden af døren og på den øverste sill under vinduesrammen. En ting, de alle har til fælles er en straight-kanal, der er formet som en firkant ud "C", som kaldes en C kanal. Vinduet har 2 huller gennem glas i bunden, og lille hjul er knyttet gennem disse huller. C kanalen ligger fladt og de lille hjul på vinduet passer ind og rulle frem og tilbage i dette fangenskab C kanal. Når hjulene er gled ind i C kanal fra begge ender, holder den kanal kant hjulene fra kommer ud. Da vinduet krank er viste enten manuelt eller elektrisk, rejser regulator C-kanal op eller ned.

Effekter

Hvis et vindue regulator mislykkes, bør der være lyden af motoren kører, men ingen handling finder sted. Dette betyder, at kablet eller redskaber har brudt og regulator skal udskiftes. Hvis der er ingen lyd, når kontakten er deprimeret, er motoren sandsynligvis skyld i modsætning til den regulerende myndighed. Vinduet motor, men kan ikke erstattes i nogle enheder af sig selv. Hvis en manuel vindue krank regulator undlader det er en indlysende fejl, som pedalarmen virker ikke på alle og vinduet regulator og krank er alle ét stykke.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com