Sådan installeres vindue fastgøres på en båd

April 25

Sådan installeres vindue fastgøres på en båd

Installation vindue fastgøres på din båd, som tillader dig at fastgøre klar plast vinduer til beskyttelse mod vejrliget, er muligvis en af de nemmeste projekter du vil støde på når du arbejder på din båd. Den ene ting du skal huske er at snaps du installerer og snaps på din plast Vinduer skal justeres perfekt. Hvis ikke, det vil næsten garantere en dårlig pasform, revet vinduer og posten i regn eller blæst ind i din båd kabinen.

Instruktioner

• Hold den plast vindue mod båden hvor du vil installere det. Huske på, at siden det plast vindue ikke er hård plast skal du angive mindst tre sider af vinduet med støtte. Nogle plast vindue kits kan kræve fire sider for støtte.

• Mark placeringen af hvert af de nødvendige snaps med en blyant under hver af snaps på vinduet plast.

• Match et af monteringsskruer til plast fastgøres til din rådighed borehoveder. Når bore huller for denne type af mount er det bedst at bruge et borehoved, der er lidt mindre end skruen bliver indsat i det. Dette vil tillade skrue til at passe stramt ind i hullet.

• Boret ud hver af hullerne skulle montere vinduet fastgøres på plads ved hjælp af blyant mærker du har lavet som en vejledning. Vær forsigtig, når boring i aluminium vinduesrammer til at undgå at bore ned i bådens føreshus glas. Derudover er det bedst at undgå at bore forbi det første lag af materiale. For eksempel, ikke bore hele vejen gennem rammen. I stedet, når du føler øvelsen pause gennem punktet, du har markeret med blyant, stop boring.

• Ved hjælp af din skruetrækker, snaps skrue i bunden af vinduet plast i hullerne du boret så at de er stramme mod monteringsoverfladen. Vinduet plast kan nu knipsede på plads.

Tips & advarsler

  • Når du installerer windows, gøre dem så stramt som du kan. Dette vil hjælpe med at forhindre flagrende når vinduerne er på plads og båden er på vej.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com