Hvad sker der, hvis Hub bolte er beskadiget?

January 2

Hvad sker der hvis hub bolte er beskadiget er: intet godt. Hub bolt skader er ikke den mest indlysende af mekaniske fejl, men dens meget insidiousness er en del af hvad gør det så farligt. Beskadigede bolt symptomer kan ligne dem af lidt mindre alvorlige fejl, herunder dårlig tilpasning og slidte hjullejer. Hvis du har mistanke om hub bolt skader, så er de smarte ting at adresse det før en ellers fine bil ender på den forkerte ende af en klippe.

Opbakning ud

Afhængigt af hvordan boltene er beskadiget, kan en af dem strække lidt og bakke ud af fastholde tråde på hub boliger. Når denne enkelt bolt bakker og løsner eller fraflytning lokaler, vil andre bolte bøje eller strække og skabe nogle clearance hub flange ansigt og hub mount. Hubben vil efterfølgende udøve en skiftende, laterale stress på bolte, deformering dem endnu mere og irriterende forsamlingen.

Irriterende

Efter at boltene har bakket ud nok til at oprette clearance hub og hub mounts, overfører bilens vertikale, laterale og langsgående belastninger til de resterende bolt skafter i stedet for at flade hub mount hvor det hører hjemme. Understreger vil til sidst bøje de resterende bolt aksler, som på det tidspunkt går ud af concentricity med deres tilhørende bolt huller. Dette vil forårsage irriterende i bolt huller, hvilket gør dem aflange og stripping tråde i hullet.

Snap

Når trådene har galled nok, vil en af to ting ske. Den sidelæns understreger på din bolte fastgøres en eller flere af dem i to, eller deformation understreger på hub eller hub luftfartsselskab vil sende revner streaming via dem. Når de stress revner form, er det kun et spørgsmål om tid før forsamlingen opdeler som en log og mister grebet om bilen.

Efterspil

Hjulet kan eller kan ikke falde helt af bil, afhængigt af den mekanisme nøjagtige udformning. Hjul bolte til din bremse rotor, som holder til hubben via studs og en flange. Center hub bolt kan eller kan ikke holde hjul på bilen; Det kan, hvis du har fået CV leddene og aksel møtrik holder dæk. Hvis din hub bolte mislykkes på en aksel, der forbinder kun til hub - som er tilfældet på bagsiden af de fleste front-drivere og forsiden af de fleste bageste-drivere--så ruller bølge farvel til hjulet som det ud i solnedgangen.

Det bedste råd

Hvis du kender nogen, der kører rundt med ødelagte hub bolte, fortælle dem at hoste op $15 og købe et nyt sæt af bolte.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com