Den bedste MPG luksusbiler

July 7

Den bedste MPG luksusbiler

Kridt den op til en vis mængde af regnskabsfoerende sensibilitet eller bare til cache af automotive "recessionistas", men økonomisk luksusbiler er alle vrede blandt dem, der har råd til dem. Højteknologi og stigninger i effektiviteten er nøgleord for dette segment, men nedskæringer og vægttab er faktorer som godt.

Lexus 450 H Hybrid

Nyligt opdateret for 2010 Modelår, er 450H muligvis den mest økonomiske luksusbil rundt, med EPA ratings af 22 byen og 28 highway. Dette er især imponerende, i betragtning af at 450H er virkelig mere af en crossover SUV end en bil og bærer en heftig vægt straf sammenlignet med mindre biler.

En del af de 450H beherskelse af kilometertal har at gøre med sin effektive kontinuerligt variabel transmission, men fair grund skal betales til sin hybridsystem. Selvom den elektriske motor 27 hestekræfter slukkede mindre moment end selskabet 's egne Prius, er det nok til at motivere denne store økonomi bil at putteren rundt i byen med minimalt brændstof. Lexus' prisværdigt 275-hest V6 giver rimelig acceleration, men ingen måde kvalificerer i det som en ydeevne køretøj af nogen art.

Mercedes S400H

Selvom mangler all-out udførelsen af rivalen Lexus LS600HL, gør M-B mere end op for sin mangel på acceleration med fantastisk kilometertal. Selv om det kun EPA bedømt på 19/26, udtrykker virkelige verden test det på noget tættere på 23/33. Selvfølgelig, at være en hybrid, disse numre kan variere meget med kørsel stil, men det er rart at se en bil, der udkonkurrerer sine ratings.

M-B bruger en anelse ind under-drevet Atkinson-cyklus 275-hest V6, men den elektriske motor tilføjer omkring 100 hestekræfter til festen. Selvfølgelig, bruger 400H allerede fremragende S-klasse som udgangspunkt, så turen er glat og faciliteter masser. Hvis S-klasse ikke er din kop te, vente til næste år; Mercedes siger dens elegante hybridsystem er alsidig nok at snart alle biler i sin lineup vil bære det som en mulighed.

BMW 528i

Brug alle de samme komponenter gadgetry som alle andre 5 serie biler, 528i sidder som denne model økonomi tilbyder. Selvfølgelig, er "økonomi" et relativt begreb Hvornår drøfter en 3.600-lb (tør) luksus sedan, men en EPA klassificering af 18/28 ikke alt for lurvet når man mener, at denne store Bimmer sans alle hybrid bistand. Det er silkebløde inline-seks kun producerer 230 hestekræfter, men det handler om par for kurset for entry-level bilen i serierne, BMW.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com