IPod vil ikke hårdt lukke

July 30

IPod--i alle dens forskellige former, det være sig klassiske, Nano, Touch eller Mini - fungerer ligesom en af Apples mobile enheder: det kører et bestemt operativsystem, der lader dig spille musik eller film (eller oprette forbindelse til internettet, med iPod Touch). Ligesom enhver mobilenhed har iPod undertiden hardware og software problemer, der forhindrer det i at fungere korrekt. Hvis din iPod ikke vil lukke ned, det er et tegn på at det har et problem - men du kan normalt foretages fejlfinding af problemer og få det til at virke igen.

Hårde lukning

Apple-enheder har et par forskellige måder at nulstille og genstarte. Hvordan du slukke din iPod afhænger af, hvilken model af MP3-afspiller du har. For at slukke iPod Touch, tryk på og hold knappen "Vågeblus" på siden nemlig nogle få andenstemmer indtil den rød lysbillede advokatstanden vises derefter knalde bar for at slukke enheden. På alle andre iPod-modeller kalder Apple det en "reset" som står for at lukke ned. Du kan ikke virkelig slå en ikke-Touch model af iPod, selvom den går på vågeblus automatisk når ikke i brug for at spare batteristrøm. Du kan altid nulstille en iPod dog.

Nulstille iPods

På alle modeller af iPod end iPod Touch kaldes kraftoverførsel ned enheden en "reset" fordi iPod kommer tilbage på samme igen. Funktionaliteten eksisterer for at opdatere operativsystemet i tilfælde af en fejl; Det er ikke en strømbesparende tilstand. På enhver iPod med et hjul, skifte hold knappen fra "Off" til "On" og derefter tilbage til "Off" og derefter trykker på "Play" og "Hjem" (midterknappen) indtil Apple-logoet vises på skærmen. På sjette-generation iPod nano, skal du trykke på "Vågeblus" knappen og "Lydstyrke ned" i et par sekunder; på syv-generation Nano, skal du trykke på "Vågeblus" og "Home" i et par sekunder for at nulstille enheden.

Gendannelse af fabriksindstillinger

Hvis du ikke kan magten ned eller nulstille enheden ved hjælp af den specifikke metode til din model af iPod, kan der være et problem med softwaren på enheden. I disse tilfælde, kan iTunes hjælpe dig med at gendanne operativsystemet på enheden. Derudover hvis batteriniveauet er lavt, enheden muligvis ikke fungere korrekt. Tilslut din iPod til din computer via dens USB-kabel og lad det gebyr for en time eller to. Åbn iTunes og klik på iPod langs den øverste menubjælke, så klik på fanen "Oversigt" Klik på "Gendan" indstille enheden tilbage til fabriksindstillingerne, som normalt vil løse eventuelle problemer med nulstilling eller lukke enheden.

Fysiske problemer

Da funktionerne reset og lukke ned af en iPod er trigget af knapper på telefonen, kan ikke er i stand til at få adgang til disse funktioner indikere at nogle af knapperne ikke fungerer korrekt. Hvis du faldt din iPod eller fik det våde, det kan ikke arbejde ordentligt eller i den måde, det plejede at. Hvis du har gendannet iPod i iTunes, og du har stadig spørgsmål, indikerer det normalt et hardwareproblem. Hvis enheden er stadig under garanti, og du har en Apple support plan overveje ringer for at se, hvis du kan få det erstattet; skader fra spild og dråber er ikke dækket af garantien, men.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com