Udstyr til at lave en film

June 17

Udstyr til at lave en film

Selv i dag, kan at en film være en kompliceret opgave. Mens en hjemmevideo indfanger normalt en unscripted begivenhed i gang, kræver hvilket gør optagelserne så spændende som hvis det var scripted redigering talent og normalt en computer. Scriptede film udvides udstyr krav til at omfatte alle former for gear. Der er et par stykker udstyr, der er grundlæggende fornødenheder, når du opretter en film.

Kamera

Kameraet er central for at lave en film. Mere end bare et middel til at optage de visuelle begivenheder i en film, tager kameraet ofte på kvaliteter af en karakter, selv; hvad kameraet ser, og hvad det ikke se begge påvirker den måde, historien er fortalt. Kameraer kommer i en række forskellige klasser og stilarter, fra tv-kameraer, der hviler på stativer og levere billeder til computere i et hjemmekontor, til digitale videokameraer, der optage digitale billeder på flash-hukommelse. For de fleste film, en digital kamera vil være tilstrækkeligt, fordi det er transportabel nok til at flytte fra sæt til sæt poster data, der er let at manipulere og Rediger, og er billig.

Stativ

For enhver film med stadig skud involveret er et stativ nødvendige. Selv den steadiest kamera erhvervsdrivende give ikke stabilitet en simpel stativ kan levere. Derudover for at opnå en ærlig hvidbalance, skal et kamera være absolut stadig, hvilket gør en stativ afgørende til farven på billedet. Stativer spænder bredt i opbygning og pris, og skal være valgt i henhold til projektet. For en film skudt helt på scenen, en mindre dyrt og lettere stativ vil gøre bøde, men for udvendige scener, en tungere stativ, der kan modstå vinden er normalt nødvendigt.

Lydudstyr

En æteriske ofte overset af de amatør moviemaker er separat lyd udstyr. Men teknisk avanceret dit kamera, hvis du skydning dialog fra forskellige vinkler, du vil har brug for separate lydudstyr for at afbalancere stemmerne af figurerne. Når du køber en mikrofon, kigge efter dem markeret til studie brug. Købe en batteridrevet boom mikrofon vil minimere ledninger, der kan falde i visningen af kameraet og ødelægge et skud.

Computer Video Editor

Computere er blevet så vigtigt at filmoptagelse som kameraet. I virkeligheden, i film som "Toy Story" og "Op", kameraer der bruges kun til at supplere en miljø og tegn, der ellers helt computer genereret. Alle digital video kan redigeres af computer, og selv video skudt på en hjem-hjælp digital video kamera kan se skarpt og professionelle. Hvis du vil redigere video på computeren, hente en af en række videoredigering programmer som Sony Vegas, Final Cut, eller Camtasia.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com