Hvordan du overfører en WordPress Blog til en ny webhost

December 15

Livet for en blogger medfører undertiden, at overføre en WordPress blog til en ny vært. I forhold til overførsel af et helt websted, er overfører en WordPress blog hurtig, enkel og nem - så længe du udfører de rigtige skridt i korrekt rækkefølge.

Instruktioner

1 Backup af din WordPress database. Hvis du er fortrolig med hvordan man gør det, kan du hente og installere en WordPress plugin kaldet WordPress Database Backup. Plugin, tilgængelig på Ifilosofo.com, gør sikkerhedskopiering af en database let.

2 Kopier alle de centrale WordPress filer til din lokale computer. Hvis du er usikker på, hvilke filer er de centrale filer, kopiere alle filerne i mappen WordPress til din lokale skrap drive eller oplagring enhed.

3 Rediger filen wp-config.php for at afspejle de nye oplysninger på din nye server. Sørg for at du har den rigtige placering af din database host. Mange hosting virksomheder bruge "localhost", men tjek med din nye hosting selskab til at bekræfte. Enhver, der har haft ulykken at indsætte de ukorrekte oplysninger i filen wp_config.php ved, at en WordPress blog vil ikke fungere uden korrekte oplysninger.

4 Log ind på din gamle WordPress konto og ændre URL for at afspejle den nye blog placering og URL. Når du ændre URL-adressen, vil WordPress starte du ud af din blog's administrative konto.

5 Upload din database og WordPress filer til den nye vært. Sørg for at overføre den reviderede wp-config.php fil. Du vil have oplysninger til at afspejle den aktuelle database og hosting placering, ikke gamle.

6 Log ind på din WordPress-konto på din nye placering. Hvis du kan logge ind på din konto, det betyder, at du korrekt overført din blog.

7 Tjek din nyligt overført blog for at sikre, at alle links fungerer og billeder vises korrekt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com