Hvordan opgraderer jeg en Blackberry Curve at OS 4.5?

March 18

Hvordan opgraderer jeg en Blackberry Curve at OS 4.5?

Version 4.5 er den nyeste software til rådighed for BlackBerry kurverne 8300 serie, og da enhederne er blevet afbrudt, er det usandsynligt, at en anden version nogensinde vil blive frigivet. 4.5 OS kom ud i 2008, og omfattede en række store opgraderinger til kurven, såsom at tilføje video optagelse, YouTube streaming video opbakning, OTA opgraderinger og meget mere. For at opgradere din kurve, skal du først installere opgraderingsfilen fra din cellulære luftfartsselskabet. Hvert luftfartsselskab bruger lidt anderledes teknologi i deres kurve, så kun filen fra din specifikke cellulære luftfartsselskabet vil arbejde.

Instruktioner

• Hent filen version 4.5 software fra din udbyders hjemmeside. Denne fil vil være omkring 80 MB, så det kan tage lidt tid at hente.

• Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere den. Klik på "Næste" og derefter vælge dit land. Klik på boksen for at acceptere de vilkår og tilstand, og klik på "Næste" igen. Marker afkrydsningsfeltet ud for den boks, der spørger, om du vil lancere BlackBerry Desktop softwaren, og klik på "Finish". Programmet vil starte automatisk.

• Indsæt det datakabel, der fulgte med enheden til porten på siden af din BlackBerry Curve. Indsæt anden enden til en USB-port på computeren. Hvis en løfteraket boks popper op på computeren, skal du lukke boksen.

• Klik på knappen "Opdater min enhed" på startskærmen for BlackBerry Desktop Software. Klik på knappen "Install" på det næste skærmbillede.

• Placer et flueben ud for "Tilbage op din enhedsdata,", så alle dine oplysninger bliver automatisk reload når softwareopdateringen er færdig. Klik på "Installer opdateringen" at fuldføre processen. Opdateringen kan tage op til en time at fuldføre, og når den gør, din BlackBerry vil sidde på skærmbilledet timeglas i flere minutter. Når kurven nulstilles og vises en meddelelse på skærmen siger, at installationen er fuldført, frakoble enheden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com