Hvordan kan man øge barer på en mobiltelefon med tomme dåser

May 25

Stort set alle, der nogensinde har brugt en cell phone har ad gangen eller en anden, erfarne droppet opkald, urolig service eller dårlig hidkalde seriøs. Bakker, høje bygninger, tunneler, byggematerialer og selv tykke træer kan forstyrre de vægelsindet radiobølger, at mobiltelefoner er afhængige af for service. Du kan henvende sig til store-købte cellulære repeatere at øge dit signal eller prøv din hånd på en gør det selv-løsning med et par gamle dåser.

Instruktioner

• Fjerne låget af både kaffe dåser. Skær bunden af kan man med en dåseåbner, at skabe en open-ended cylinder.

• Sted den open-ended kaffe kan på toppen af de andre kaffe kan, som bør stadig har sin bund intakt. Dette skaber hovedsageligt en stor dåse. Wrap kobber tape stramt rundt søm de to dåser. Gøre flere gennemløb, indtil dåser holdes sikkert sammen.

• Mål 3,8 inches fra den nederste ende af dåsen, der stadig har sin bund intakt. Med din hobbykniv, oprette et cirkelformet hul for at matche størrelsen af diameter af din antenne stik.

• Skær omkring 2 inches af kobbertråd med din bidetang. Indsæt den kobbertråd i antenne stik beholder, den lille hul i midten. Sikre kobbertråd til antenne stik med lodde og en loddekolbe.

• Drop antenne stik i hullet fra indersiden af kaffe kan, så antennen peger inde i dåsen. Læbe øverst i antennestikket, omkring dets beholder skal være større end hullet, så stik til hvile trygt. Lodde læbe af stik på indersiden af kaffe kan.

• Skrue forbinder slutningen af pigtail-stik ind i nonantenna enden af antenne stik, som nu stikker fra ydersiden af kaffe kan. Fjerne din mobiltelefon gummi antenne havn dække og Indsæt spiralantennen stikkets anden ende i antenne-porten.

• Gøre en testopkald med din kaffe kan signal booster knyttet til din telefon. Dette booster vil afhente og forbedre signaler fra 1900 MHz mobiltelefontårne, så målet er at påpege booster i retning af det nærmeste tårnet, selvom dette tårn er ude af syne. Eksperimentere med holding booster i forskellige retninger og ud af forskellige vinduer indtil du fange signalet, som angivet af forbedret hidkalde seriøs og en stigning i barer.

Tips & advarsler

  • Søg højere jorden fri for forhindringer at øge din mobilsignal.
  • Mursten og mørtel online elektronik forhandlere sælger typisk antenne og pigtail stik. Få din mobiltelefon en elektronikforretning og rådføre sig med personalet når du køber en grisehale stik. Den grisehale antennetilslutning skal være kompatible med din telefon antenne havn.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com