LCD DIY Overhead-projektorer

March 24

LCD DIY Overhead-projektorer

Projektorer er fantastisk til at se film eller sport, eller for at give præsentationer. Omkostningerne ved at købe en projektor er ofte uoverkommelige, men der er en forholdsvis enkel måde at bygge din egen, med en gammel overheadprojektor og en LCD-skærm. Mens fylder mere end en moderne projektor sælges i en elektronikbutik, DIY overhead LCD projektor tager kun et par timer at gøre, og på en brøkdel af prisen.

Instruktioner

• Måle dimensioner af overhead projektor skærmen ved hjælp af en lineal.

• Opbygge en firkantet træramme til dimensionerne af skærmbilledet overheadprojektor. Rammen skal sidde på toppen af overheadprojektor, der dækker glas skærmen så lidt som muligt. Rammen bør ligge fladt, omkring en halv-tomme i højden, da det skal bruges til at hæve LCD fra den varme glasoverflade af projektoren.

Den ydre beklædning af skærmen er normalt holdt sammen af fire skruer på bagsiden.

Fjern skruerne fra bagsiden af LCD-skærmen. I de fleste skærme, den ydre plastichus er holdt sammen af fire skruer, og kommer fra hinanden, når skruerne er fjernet.

• Fjerne alle de interne komponenter fra skærmen. Normalt omfatter dette LCD-skærm (tynd, mørkt glas ark), en baggrundsbelysning (stor hvid plade bag LCD), diffuser (fleksibel plast skærm foran LCD) og en printplade. Nogle eller alle af disse komponenter kan fastsættes på plads med flere skruer, i hvilket tilfælde skruerne skal fjernes først. Let anbringe et lille stykke tape til forsiden af LCD-skærmen; Dette vil hjælpe med at identificere, hvilken vej rundt om det skal gå senere.

• Afbryd baggrundslyset printpladen. Baggrundsbelysningen er den store hvide bord, forbundet til kredsløb med en eller to tynde strømkabler. Det kan kasseres, når fjernet, som overheadprojektoren vil være at give lys på sin plads.

• Tape eller lim kredsløb ved siden af overheadprojektor, pas på ikke for at dække enhver ventilationskanaler. Husk på, at kablerne mellem printpladen og LCD skal nå LCD-skærmen, når det er på plads over overheadprojektoren.

• Anbringe LCD-skærmen på træramme, med den "front" side opad. Fjern tapen du havde fastgjort til den forreste side af LCD-skærmen. Lave LCD på plads med tape eller lim det direkte til træramme.

• Tilslut din nye projektor til computeren, DVD-afspiller eller andre afspilningsenhed, ved hjælp af en normal skærmkabel sat i kredsløb, som stadig vil have en skærm input stik. Tilslut det til strøm via en regelmæssig strømkabel.

Tips & advarsler

  • Tage sig håndtering af LCD-skærmen, da det er tyndt og meget delikat. Nogle gange det vil blive knyttet til skærmen casing med lim, og det er vigtigt ikke at anvende for meget kraft eller risikerer du at knuse LCD.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com