Sådan Find en O2 Sensor for en 2000 Dakota 3.9L motor

October 8

Sådan Find en O2 Sensor for en 2000 Dakota 3.9L motor

O2 sensorer i din 2000 Dodge Dakota læse procentdelen af ilt i udstødningsgassen og sende denne information til trucks PCM, eller computer. Computeren tager disse oplysninger og justerer puls bølge af brændstof injektorer og brændstof/luft-blanding for motoren. Med en defekt O2 sensor i systemet, motoren vil begynde at køre rige og brændstoføkonomi vil falde. Tændrør kan foul, den ledige vil bliver ru og motoren vil sandsynligvis begynde at stall regelmæssigt. 2000 Dakota med 3,9-liters motor har fire 02 sensorer.

Instruktioner

• Åbne kølerhjelmen af din Dodge og flytte til passagerens side af motorrummet. Se lige ned side af motoren hvor udstødningsmanifold bolte til udstødningsrøret. Du vil se en lille cylindrisk sensor gevind i siden af røret lige under manifolden. Det er en af de to "upstream" O2 sensorer. Der er en ligesom det på førerens side af motoren.

• Placer en donkraft under forsiden af din Dakota og løft forsiden af jorden. Sted et sæt af jack står under rammen af lastbil til at støtte det derefter sænke jack indtil lastbilen hviler på tribunerne.

• Skub eller kravle ind under lastbilen og gå til forsiden hvor udstødningen kommer ned fra motoren. Lige bag krydset hvor de venstre og højre rør kommer sammen du vil se en anden O2 sensor gevind i toppen af udstødningsrøret. Det ligner bare opstrøms sensorer.

• Flyt længere tilbage under lastbilen. Find katalysatoren. Du vil finde den endelige O2 sensor lige bag katalysatoren, igen gevind i toppen af udstødningsrøret.

• Hæve lastbil fra jack stande med din jack og fjerne dem fra under lastbilen. Lavere jack, indstilling af Dakota tilbage på jorden så Luk hætten. Nu ved du, hvor alle O2 sensor er på din 2000 Dodge Dakota.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com