Hvordan man kan sætte Studs i Cooper dæk

February 5

Sætte vinter studs i Cooper dæk er ikke en vanskelig opgave med det rigtige udstyr, men det er ganske kedelig. Fordelen ved spækket vinterdæk opvejer langt opgaven selv. Det mest vigtige ting at få først er den rigtige mellemstore stud til at passe i dæk. De fleste nye Cooper dæk, der har stud huller i dem, vil fremme stud størrelse på etiketten dæk, de placerer på slidbanen. Et andet sted at lede ville være stemplet skriver på dæksiden, hvis etiketten er ikke længere på dæk. Pindbolte brugte dæk anbefales aldrig.

Instruktioner

Hvordan man kan sætte Studs i Cooper dæk

• Slå luftkompressor, så det vil opbygge lufttryk.

• Placer dæk på et dæk står. Du kan omgå tire stilling, hvis du ikke har en, men det ville være lettere at stud Cooper dæk, hvis det blev monteret og oppustet. Dæk stand tilbyder en opbakning bag slidbane væggen for stud pistol til at skinne mod.

• Spray de forborede huller i Cooper dæk med en lille mængde af WD-40. Dette vil smøre hullerne og gøre det lettere for stud at trænge ind i den dæk gummi.

• Fjerne kurv toppen af stud pistol ved bøjning lås wire lidt og hvile det på release fangst og løfte det. Dække arbor hul i kurven og udfylde den fuld af de rette størrelse studs for dækkene Cooper. Bringe pistolen til kurven, så du ikke spilder studs. Release lås wiren på kurv til at holde det på plads.

• Vedhæfte luftslangen til stud pistol. Drej kurv (uanset hvad) til at indlæse pigge ind i kammeret af stud pistol.

• Indsæt spidsen af stud pistol i forborede hullet af Cooper dæk. Tryk på udløseren. At få en fornemmelse for, hvordan man stud dækkene kan tage en lille smule af praksis. Du vil carbide tip af stutteriet lige over dæk slidbane. Du ønsker ikke det vinklede, og du ikke ønsker det kun delvis i forborede hullet. Du ønsker ikke det sunket i de forborede hul. Enhver misser skal afhjælpes straks. Træk stud med et par af diger og prøv igen.

• Arbejd din vej på den ene side af dæk på et tidspunkt at forhindre mangler stud huller. Flip dæk på dæk stativ, hvis det gør det lettere for dig når du har fuldført en side. Tømme stud pistol, når du er færdig, herunder Parlamentet. Du ved aldrig, hvem der skal bruge pistolen efter du og forskellige størrelse studs gå ind i forskellige størrelse dæk.

Tips & advarsler

  • Når en stud er blevet indsat i en forborede hul, vil det strække hullet ud lidt. Hvis du gik glip af din vinkel eller dybde med stutteriet og var nødt til at fjerne det med diger, være forsigtig, hvor dybt indstille du pistol, når du indsætter den næste stud i samme hul. Det er lettere at synke disse studs for lav fordi de dæk hullet er blevet kompromitteret. Stud kanoner er vidunderlige redskaber, men du bliver nødt til at holde dreje kurven og ladning studs ind i salen (medmindre du har en automatisk stud loader). Tage tid for visse scenarier når knopperne ved et uheld går ind i salen baglæns og du bliver nødt til at læsse den for at rette den. Der er også genopbygge kits til stud kanoner og holde dem vedligeholdes ordentligt vil hjælpe med at holde dem fungerer godt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com