Hvordan du tilslutte en Philips TV til Sony Surround Sound

March 4

Hvordan du tilslutte en Philips TV til Sony Surround Sound

Philips tv-apparater og Sony surround sound systemer er udstyret med en bred vifte af stikforbindelserne for kompatibilitet med forskellige typer og mærker af udstyr. Nyere Philips tv og Sony-systemer har en High-Definition Multiedia Interface (HDMI) jack, som sender video og audio-signaler mellem komponenter i forbindelse med en seks-sidede HDMI kabel. Ældre Philips tv og Sony surround sound modtagere er udstyret med komponent audio-video stik til hurtig, farvekodede forbindelser. Hvis begge komponenter har HDMI, skal du bruge et HDMI-kabel til den bedste high-definition billede. Komponent-kabler er den næstbedste mulighed for koble disse to enheder sammen.

Instruktioner

• Inspicere bagpanelet af Philips TV og Sony surround sound-modtager til at se, hvilke typer af forbindelser er tilgængelige. Kigge efter en seks-sidede stik mærket "HDMI" med 19 huller i tre rækker inde. Hvis den TV og surround sound modtager begge har HDMI stik, fik til trin 2. Hvis ikke springe til trin 3.

• Stik den ene ende af et HDMI-kabel i "HDMI ud"-stikket på Sony surround sound receiver med den brede ende opad, og Indsæt anden enden på samme måde i "HDMI In"-stik på Philips TV. Stikket indsættes med den brede ende dukkede op; tvinger det i stikket kunne bryde eller bøje stål ben inde i stikket.

• Tilslut de røde, grønne og blå stik på et sæt af RGB-komponent-videokablerne til Sony modtagerens farvekodede "Component Video Out"-stik.

• Passer stik i anden enden til farvede "Video In"-stik på Philips TV.

• Tilslut et sæt af hvide og røde audio kabler til venstre og højre "Audio Out"-stik i Sony modtageren og Indsæt anden ende i "Audio In"-stik på Philips TV.

Tips & advarsler

  • Brug altid det røde stik på lydkabel til højre-kanal lyd forbindelse for at undgå forvirring og potentielt krydsede signaler.
  • Tag begge komponenter fra strømkilden mens forbinder andre kabler.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com