Hvordan virker et satellit-navigationssystem?

June 23

Hvordan virker et satellit-navigationssystem?

Hvad er et satellit-navigationssystem?

Et satellit-navigationssystem er en, der bruger satellitter og visse geometriske principper til at bestemme geografiske placering. Fælles navigations satellitsystemer er ofte kaldt Global Positioning Systems (GPS). Satellit navigations systemer kan være bærbare eller fast på stedet i et køretøj. De varierer også betydeligt med hensyn til pris, nøjagtighed og størrelse. Selv om GPS-systemer er den mest almindelige form for satellit-navigationssystem, kan enhver enhed, der bruger satellitter til navigationsformål karakteriseres som en satellit-navigationssystem.

Hvordan virker et satellit-navigationssystem?

En satellit-navigationssystem, som en GPS virker ved hjælp af en enkelt geometriske princip kaldes triangulering. Satellit-navigationssystem er tilsluttet til to eller flere satellitter. Computer inden for systemet kan derefter afgøre, bruger triangulering, hvor systemet er placeret. Dette er at hvis placeringen af to punkter i en trekant er kendt, det tredje punkt placering kan bestemmes ved hjælp af simple matematiske.

Hvad er satellit navigations systemer nyttigt For?

Satellit navigations systemer har mange forskellige anvendelser og er meget nyttig i mange situationer. Når du rejser i et ukendt område, kan en person bruger et satellit-navigationssystem til at finde en gadeadresse, forretning eller tankstation. GPS-systemer blev oprindeligt designet til militær anvendelse og er stadig af afgørende betydning på slagmarken. Satellit navigations systemer er også ekstremt vigtigt i kommercielle og private luftfart og inden for shipping og sport sejlads verden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com