Hvad er forskellen mellem Inline og lige RJ-45 koblinger?

September 11

Hvad er forskellen mellem Inline og lige RJ-45 koblinger?

Indkøbsposer på udkig computer forsyninger er ofte skræmt af de tekniske udtryk for alle produkter. Hvad betyder de? Hvis du vil have et kabel til computeren, skal du bruge et Ethernet-kabel, en patch-kabel eller en straight-through kabel? Hvad er RJ-45, og hvad er en inline kobling?

RJ-45

RJ-45-stik fik sit navn af den amerikanske Federal Communications Commission, som besluttede at standardisere telefon stik og give hver type i serien en kode. "RJ" står for "Registreret Jack." RJ-45-nettet har en plastik fjeder øverst, der holder det på plads, når den er tilsluttet stikkontakten i stikket. Dette sikrer, at de otte metal kontakter i bunden af stikket kommer i kontakt med de tilsvarende otte metal kontakter i bunden af soklen.

Uskærmet parsnoet

Den kabeltype, der bruges i en RJ-45 patch kabel er uskærmet Twisted Pair (UTP). UTP kabel indeholder otte ledninger, hvilket gør RJ-45, med sine otte ben, den perfekte stik til denne type kabel. Kombinationen af UTP med et RJ-45-stik er er så udbredt, at næsten alle hjem computere leveres nu med en RJ-45-port, og stort set alle patch kabel sælges i computer butikkerne UTP med RJ-45 stik.

Lige stik

Kombinationen af UTP og RJ-45 er den mest almindelige gennemførelse af Ethernet netværk standarder. Ethernet dækker specifikationer for de fysiske egenskaber af netværk, som omfatter de kabeltype og stik. Denne type kabel er ofte kaldet "Ethernet-kabel" i computerforretninger. Ledninger af stikket dikterer, om kablet er "straight-through" eller "crossover." Et crossover-kabel er input og output ledningerne skiftede over i stik i den ene ende. Dette bruges til at tilslutte en computer til en anden. En straight-through, eller "lige" kabel ledninger den samme ledning til den samme pin i RJ-45-stik i hver ende.

Inline koblinger

En inline kobling giver mulighed for to kabler til at være forbundet med hinanden. Ethernet-kabel som regel har et stik i hver ende og stikket skal passe ind i en sokkel. Inline-stik er en lille boks med en sokkel på hver side, så den lige Ethernet kabel stik til at passe ind i ene side og en anden lige kabel til at passe ind i den anden. Dette giver mulighed for kabel til at køre videre uden nødlanding på vandet en kortere kabel til fordel for en ny, længere. Inline-stik virker kun for lige kabel. To crossover kabler ville vende hinanden. Et crossover-kabel kan kun udvides ved en inline kobling, hvis det andet kabel er en straight-through kabel.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com