Sådan gendannes en Computer til fabriksindstillinger brug tasten F

February 1

Sådan gendannes en Computer til fabriksindstillinger brug tasten F

Odds er godt, at en dag kan du gendanne computeren til fabriksindstillingerne--da du ønsker at fjerne en virus og begynde fra bunden eller fordi du er at give dit system til en anden, men du ikke ønsker nogen af dine tidligere oplysninger tilbage på computeren. I fortiden, du havde brug for installationsdisk til at gøre dette, men mange computere i dag har en partition på harddisken, der indeholder de oplysninger om installation, du behøver for at genskabe dit system til fabriksindstillingerne.

Instruktioner

Sådan gendannes en Computer til fabriksindstillinger brug tasten F

1 Lukke computeren ned.

2 Vent i omkring ti sekunder, så Tænd for strømmen tilbage.

3 Holde trykke på F8-tasten, mens magt kommer tilbage. Dette vil tage dig til skærmbilledet avancerede startindstilling. (Bemærk: I nogle systemer, skærmbilledet avancerede startindstilling åbnes af en anden "F" nøgle og det vil fortælle dig, hvilke "F"-tasten skal være trykket for at få adgang til den. Du kan finde ud af hvilke "F" nøglen er den rigtige under power up skærm.)

4 Fremhæve "Reparer computeren" og slå den postere nøglen. Du kommer til skærmbilledet "Ordning Opsving Valgmuligheder".

5 Klik på "Gendan program." Dette vil være den sidste mulighed på skærmen.

6 Når du kommer til skærmbilledet "Indstillinger for Systemgenoprettelse", klik på "Fuld fabrik opsving." Husk på, at enhver fabriksinstalleret software også installeres.

7 Klik på "Næste" når du bliver spurgt, og klik derefter på "Ja."

8 Slukke computeren helt. Vent i 30 sekunder, så magten systemet op igen. Dit system skal nu gendannes til fabriksindstillingerne.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at vigtige filer er blevet frelst forud for at gøre en fabrik opsving. I en fuld fabrik opsving, er alle data helt fjernet, genoprette systemet tilbage til tilstanden før nogen brugerinput.
  • Du kan fjerne enhver fabrik-installeret software, som du ikke ønsker at bruge på din diskretion.
  • Når du laver en fuld fabrik opsving, Sørg for at dit system ikke er forstyrres. Hvis der er et strømsvigt under et opsving, kunne blive beskadiget dine systemfiler.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com