Hvordan at justere tændingen på en TR6

July 26

Hvordan at justere tændingen på en TR6

Korrekt sæt fortænding på en Triumph TR6 er afgørende for den korrekte drift af motoren. Hvis timingen er slukket, motoren ikke vil køre sit bedste og ydeevne vil lide som følge heraf. I modsætning til nogle biler, kan timing på en TR6 2,5-liters straight-6 motor indstilles, når motoren ikke kører med brug af en lampe, kabling til distributøren og et par værktøjer.

Instruktioner

• Afbryde den gasanordninger bly, der går fra distributøren til spolen. Spolen vil være boltet til motorblokken til venstre distributør.

• Ledning en 12-volt lampe på ene ende til den forhandler hvor de gasanordninger bly blev afbrudt og at batteri i anden enden.

• Placer en skruenøgle på håndsvinget bolten beliggende på enden af krumtapakslen remskive, lige foran køleventilatoren. Slå remskiven med uret (når man ser på fan fra forsiden af motoren) så små indikator hul boret i remskiven er præcis 3/8-inch til venstre for timing markøren. Timing markøren er fastgjort til timing chain cover og point over krumtapakslen remskive. Bemærk: Behøver ikke vende trisse counter uret, da dette kan beskadige timing chain og kan resultere i en forkert læsning. Flytte fan og remskive i en glat, kontinuerlig bevægelse.

• Løsn klemmen placeret i bunden af en distributør med en ½-tommer (13 mm) skruenøgle lige nok så at distributøren kan tænde sin base. Langsomt dreje distributøren mod uret lige indtil lys på lampe tændes. Dette bør være det nøjagtige punkt for antændelse. Tilbagestil distributøren lige nok så at lyset går.

• Spænd distributøren på dette punkt. Hvis lyset kommer tilbage mens du strammer klemmen, justere distributøren, indtil lyset bare går og efterspænde det. Afbryde lampen fra distributøren og batteriet. Reconnect gasanordninger føringen til spolen og distributøren.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com