Sådan foretages fejlfinding af en Samsung HLR4667WAX/XAA med hvid & Pink streger

June 30

Samsung HLR4667WAX/XAA Digital lys projektion TV-ejere har rapporteret problemer med deres sæt, der involverer tynd lyserøde og hvide linjer rundt på skærmen. Selvom det kan være vanskeligt at isolere og diagnosticere problemet uden at være en erfaren tv-tekniker, kan du bruge rigdommen af data fra andre samt Samsungs ressourcer for at føre dig til en tilfredsstillende reparation.

Instruktioner

• Observere skærmen, når du skifter fra high definition på ikke-HD programmering. Kig efter de hvide og/eller lyserøde linjer vises eller forsvinde som du gør. Undersøge det sæt adfærd for linjerne, som du skifter fra kilde til kilde. Hvis problemer åbenbart på én kilde og ikke den anden, ligger problemet formentlig med bestyrelsens signal.

• Skinne en lommelygte ind i bagsiden af sæt mod lys motoren. Denne forsamling er direkte bag lampen. Look for tydelige tegn af støv eller andre forurenende stoffer. Blæse ud eventuelt støv eller andre fanget partikler gennem ventil åbning ved hjælp af en dåse komprimeret luft, holdes oprejst. Der er ingen grund til at fjerne bagpanelet til denne handling.

• Kontakt til Samsung teknisk hotline på 800-726-7864, hvis alt andet mislykkes at oprette et servicekald. Tage detaljerede noter under inspektionen proces og videregive dine resultater til dem.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at adskille fjernsynet, hvis det er under nogen form for garanti. Gør det i næsten alle tilfælde porevolumen garantien og den beskyttelse, det giver.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com