Sådan Bloker hackere på dit trådløse hjemmenetværk

July 21

Sådan Bloker hackere på dit trådløse hjemmenetværk

Nem installation og relativt lave omkostninger af trådløse netværk har resulteret i et stigende antal trådløse hjemmenetværk. Mens en wire-free netværk gør ressourcedeling og indre connectivity, fleksibel og let, indfører det også en række sikkerhedsrisici. Hackere køre igennem kvarterer udkig usikrede trådløse netværk, som de kan udnytte for sjov eller gevinst eller bare plain sabotage. De fleste trådløse routere har funktioner, der gør det muligt at blokere disse hackere fra dit trådløse netværk.

Instruktioner

1 Aktiver WPA og WPA-2 kryptering på din router. Hvis din nuværende router ikke understøtter de nyere krypteringsstandarder, kan du overveje at opgradere din router for at opnå det højeste niveau af sikkerhed. Nogle ældre computere og operativsystemer understøtter ikke WPA og WPA-2 indbygget, men kan stadig oprette forbindelse til en WPA router. Hvis du skal skalere tilbage dit sikkerhedsniveau og bruge WEP-kryptering, skal du bruge en centrale sætning af mindst otte tegn, når du opretter krypteringsnøglen. Dette giver rimelig sikkerhed med den svagere standard.

2 Ændre din trådløse router's administrative bruger-ID og adgangskode fra de standardindstillinger, der er typisk "admin" og "adgangskode" henholdsvis. Disse standardindstillinger er kendt af hackere og tilgængelige på webstedet for producenten af den router. Skal indstillingerne, svært at gætte og ikke let tilsluttet til dig. For eksempel, brug ikke din fødselsdag, jubilæum eller pet's navn. Nedskrive legitimationsoplysninger til senere brug.

3 Tænd MAC-adresse filtrering på din trådløse router. En MAC-adresse er den faktiske hardwareadresse af netværksgrænsefladen i en computer. Ved at bygge en tabel over accepterede MAC adresser i din router, vil det reagere kun på anmodninger fra grænseflader i tabellen. Dette trin alene vil holde de fleste hackere ud af dit netværk, som kun de dygtigste er i stand til at fake en MAC adresse transmission.

4 Deaktiver funktionen Service Set Identifier (SSID) broadcast. SSID er navnet på det netværk, som du ser, når du se tilgængelige netværk. Kørsel af hackere vil ikke se et netværksnavn, bare en Uidentificeret netværk. Den mindre oplysninger du giver til hacker, jo sværere det er for ham at finde en åbning til dit trådløse hjemmenetværk. Hvis du skal sende dit netværks-ID, ændre det til et navn, der ikke er let forbundet med dig eller dit hjem. "Big10Net" er meget bedre og mere obskure end "Williams."

5 Deaktivere fjernadministration på den trådløse router, så hackere ikke kan bryde ind via en trådløs forbindelse. Udfør konfiguration kun via routerens kabelforbundet LAN port for at sikre maksimal konfiguration sikkerhed. Hvis en hacker får administrativ adgang til din router, kan han nemt få adgang til hver computer på netværket.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com