Hvordan til at genopbygge bremsecalipre på en 1982 Corvette

November 21

Hvordan til at genopbygge bremsecalipre på en 1982 Corvette

Genopbygge bremsecalipre på din 1982 kan Chevrolet Corvette spare dig penge. Du kan finde bremse caliper Genopbyg kits på de fleste bildele leverandører. Følge anbefalede praksis ved at ændre bremseklodserne samtidig calipre er genopbygget hvis puder vises slidte overhovedet. Calipre skal være resleeved, hvis alle manglerne ikke kan fjernes ved raspning vægge af caliper boring. Når caliper bore vægge er ridset og udstenede, bruge indstillingen tilgængelig og omkostningseffektiv af ombyggede calipre.

Instruktioner

• Parkere bilen på en plan overflade. Hæve bil med en hydraulisk jack og holdning til jack står for sikkerheden.

• Fjerne dæk med en lug skruenøgle og fjern forsigtigt Bremsekaliber med et stik skruenøgle. Fjerne den banjo bolt, der forbinder linjen bremse caliper med en tidsubegrænset skruenøgle og fjerne linjen, bremse. Sted i slutningen af linjen i en beholder til at fange eventuelle bremsevæske. Tag de fastholde bolte, der holder caliper til hjulet med en topnøgle og fjerne caliper fra bilen.

• Adskille de to halvdele af caliper. Fjerne bremseklodserne ved at anvende pres til sommerfugl klip og skubbe puden løs på hver side. Take off caliper støv støvler ved hjælp af en flathead skruetrækker, omhyggeligt nysgerrige opad. Fjerne stempler, fjedre og sæler fra caliper med fingrene.

• Rydde caliper med en fnugfri klud og bremse renere. Check caliper boringer for ridser og scoring. Buff og polsk eventuelle ridser med 600-grus smergel klud og tør overfladen ren.

• Installere nye sæler på stemplerne ved at gnide nogle bremsevæske på dem for smøring. Skub seal i sprækken på stemplet. Tryk på sæl sikkert til bunden af rillen. Hold stemplet og spin segl med fingrene for at sikre, at seglet er blevet installeret korrekt.

• Gnid nogle bremsevæske på siderne af caliper boringen. Installere foråret ind i boringen, efterfulgt af stemplet. Placer stempel plan mod lysningen og forsigtigt arbejde det på plads. Arbejde stempel seal ind i boringen ved hjælp af en lille flathead skruetrækker. Vær omhyggelig med ikke at ar nogen af overfladerne. Gentag processen i de andre boringer.

• Installere de ydre støv sæler over pistons ved at skubbe dem på plads med fingrene og trykke kanterne med en lille blød hammer indtil siddende.

• Saml calipre og geninstallere på bilen.

• Gentag processen for de andre tre bremser.

• Bløde hver bremsetryk, begynder med den bageste bremse længst væk fra bremsen flydende reservoir. Bremse flydende reservoir ligger under kølerhjelmen på venstre bageste side af motorrummet. Åbn reservoir cap og fylde med ny bremsevæske. Placer en boks ende skruenøgle over bløder skruen og skubbe et klart afløb rør over det. Placer anden enden af røret i en beholder til at fange den overskydende væske.

• Åbn bløder skruen. Har en helper pumpe bremsepedalen et par gange indtil det bliver fast og derefter en gang mere og hold. Frigive bleeder skrue en fjerdedel af et sving og tillader væske at dræne. Luk afløb skruen lige før bremsepedalen er helt i bund. Gentag processen indtil bremsevæske afløb kontinuerligt uden eventuelle luftbobler. Tjekke bremse flydende reservoir og tilføje mere væske efter behov. Gentag processen for de andre tre hjul.

• Fjerne jack stande og sænke bilen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com