Handicap Auto ændring

April 14

Handicap Auto ændring

Bare fordi en person har et handicap eller handicap betyder ikke, at de har brug at stoppe kørsel. Moderne bil teknologi giver de handicappede et væld af måder at opgradere og ændre deres køretøjer, så de kan stadig nemt og sikkert fungere dem. Arten af de ændringer, der kræves vil i vid udstrækning afhænge af arten af handicappet. Der er køretøj ændringer, der kan gøres for at gøre kørslen muligt for paraplegics, amputerede, dem med øvre krop eller greb problemer, synshandicappede og meget mere.

Instruktioner

• Tjekke love i din region om ændring af køretøjer til særlige behov. For eksempel, kræver de fleste områder, at ændringer til dit køretøj skal gøres af en godkendt virksomhed. Der kan også være love, at erklære, at visse retningslinjer for sikkerhed skal opfyldes under en ændring. Visse typer af ændringer, såsom spinning drejeknapper til styring kan ikke være lovligt i nogle områder.

• Sket en vurdering. En driver rehabilitering specialist kan se på din situation og hjælpe dig med at lære, hvilke typer af ændringer skal gøres for at gøre det muligt for dig at køre sikkert. Foreningen for Driver rehabilitering specialister kan hjælpe dig med at finde en specialist i dit område, der kan udføre din vurdering.

• Undersøge finansiering tilgængelige indstillinger. Disse kan medvirke til at afholde udgifterne til de nødvendige ændringer. Der er en række organer, der kan yde finansiering for at hjælpe med omkostningerne ved køretøjet ændring. Dette kan omfatte din forsikring carrier, et handicap non-profit forening, velgørende organisationer eller statslige programmer, såsom Massachusetts hjælpemidler teknologi Loan Program. Hvis du køber en ny bil, kan der være en chance for en rabat for ændringer gennem bilproducent. Endelig, veteraner ofte har adgang til finansieringskilder for disse typer af ændringer gennem Institut for Veteran anliggender.

• Vælg det køretøj, som du vil have ændret. Typen af køretøj, som vil passe dig bedst vil blive drøftet i din vurdering. Du kan muligvis justere en bil, du allerede ejer afhængigt af de ændringer, der skal gøres, men i mange tilfælde købe en ny eller brugt bil af en bestemt type vil blive anbefalet.

• Find en virksomhed til at foretage ændringerne. Du skal sørge for, at du kun overdrage dit køretøj til en velrenommeret leverandør med erfaring i at foretage ændringer i mobilitet. Sørg for de er medlem af den nationale mobilitet udstyr Dealers Association, eller en lignende gruppe.

• Lære at køre din bil med de ændringer, der er foretaget. Dette kan omfatte arbejde med det selskab, der har foretaget ændringerne, eller med din driver rehab specialist.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com