Problemer med Kenwood TM-261

March 18

Kenwood TM-261 transceiver primære formål er at overføre stemme gennem en håndholdt mikrofon og derefter modtage talebeskeder som en to-vejs radio med undtagelse af dit køretøj. Du kan løbe ind i problemer med enheden efter at have brugt din transceiver flere gange. Efter et par enkle trin og udføre grundlæggende vedligeholdelse på egen hånd vil spare dig for frustration, tid og penge. Du vil kunne finde ud af, hvorfor din transceiver er ikke modtager strøm, hvor hen til indskrive nemlig blæst sikringer, hvorfor din ønskede frekvens ikke er scannes, deaktivere hukommelse hjemkalde, programmere dine kanaler og rette eventuelle problemer med at sende transmissioner.

Strømsvigt

Hvis din transceiver ikke er kraftoverførsel op, bekræfte, at det medfølgende DC power kabel er hooked op til transceiver korrekt. Det røde kabel skal forbindes til "+" polar receptor og det hvide kabel til den "-" polar receptor. Åbn sikringsholdere for hvert kabel til spot blæst sikringerne. Hvis du ser blæst sikringer, korrigere årsagen til deres går ud (som kunne være defekt sikringsholder, fugt eller en spændingsbølge), og installere nye sikringer.

Scanning

Hvis frekvens ikke kan scannes, når dreje "Tuning" controller knop på nederst venstre hjørne af transceiver, tryk på knappen "VFO" på den på det øverste venstre hjørne af transceiver. Den "Hukommelse huske" eller "Call" kanal er formentlig valgt. Hvis mange af knapperne (herunder "Tuning" controller) er ikke-funktionelle, tryk på knappen "F" (funktion) placeret under displayet, anden knap fra venstre, og klik derefter på "Lock" at låse transceiver. Funktionen "Transceiver Lock" kan være aktiv.

Hukommelse tilbagekaldelse

Hvis hukommelseskanaler ikke kan vælges som "Tuning"-knappen eller ved at trykke på "Op" eller "Ned", når du bruger "Hukommelse huske", prøv at gemme data i en hukommelse kanal som en test. Kanalerne sandsynligvis har ikke endnu haft data gemt i dem, eller alle data blev slettet af en "fuld nulstilling." Hvis "Call" kanalen er markeret, Skift til "Hukommelse huske" ved at trykke på knappen "Hr." (placeret til højre for knappen "VFO"). En aktiv "Kalder" kanal vil forhindre valg af hukommelseskanaler.

Transmission

Som et første skridt til at korrigere manglende evne til at transmittere, selv når du skubber "TOT" på din tilsluttede mikrofon, slukke for strømmen ved at trykke på "Power" knappen i øverste højre hjørne. Sørg for, at den eksterne mikrofon er unplugged og undersøge receptorer for snavs eller forhindringer. Efter eksamen og rengøring, genindsætte mikrofonen, indtil den klikker på plads. At trykke på "F"-knappen og derefter "Skift" et par gange vil forsikre, at hverken plus eller minus sign er vist på skærmen, som du har muligvis valgt en sender-frekvens, som er uden sender bandet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com