Sådan deaktiveres timere i Windows Vista-systemer

April 14

Sådan deaktiveres timere i Windows Vista-systemer

Microsoft's Windows Vista operativsystem omfatter en Opgavestyring, der kan spare dig for en enorm mængde tid ved at indstille en timer til at udløse hver gentagne opgave, så du ikke behøver at køre disse opgaver manuelt. Når du ikke har brug for de udførte opgaver, kan du spare edb-ressourcer ved at deaktivere den planlagte opgave for at forhindre det i at køre. Bruge Windows Vista Opgavestyring konsollen Sådan deaktiveres planlagte opgaver, der er ikke længere nødvendige.

Instruktioner

1 Log ind på din Windows Vista-computer ved hjælp af legitimationsoplysningerne for en konto med administratoradgang på computeren.

2 Klik på "Start"-knappen på proceslinjen og klikke på "ransage boks. Skriv "taskschd.msc" i feltet "Søg" og tryk på "Enter".

3 Find opgaveelementet, som du ønsker at deaktivere. For eksempel, hvis du vil deaktivere en planlagt opgave i Windows Sikkerhedskopiering, klik "Opgavestyringsbibliotek," Klik på "Microsoft" og klik derefter "Windows" og klik derefter på "Windows Sikkerhedskopiering."

4 Klik på den opgave, du vil slå fra, og klik på menuen "Handling" i nærheden af toppen af vinduet "Opgavestyring". Klik på "Deaktiver" i menuen som vises hen til slukke for den planlagte opgave tidtager.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com