Kan en iPad Brug Office til Mac?

December 4

Microsoft Office for Mac kører på bestemte versioner af Mac OS X-operativsystemet. Den iPad operativsystem, kaldet iOS, er helt forskellige fra OS X, og kræver en anderledes form for programmering. Dette betyder, at din Office til Mac-software ikke vil arbejde på en iPad. Dog kan du stadig arbejde på dine Office-dokumenter på iPad ved hjælp af tredjepart apps eller Apples sider og numre apps.

Mac Vs. IPad

Desktop eller laptop computer platformene giver mulighed for kraftige processorer, store mængder af random access memory og store mængder lagerplads, ofte i hundredvis i gigabytes. Ipad's top lagergrænse er 64G, og processoren og hukommelsen var designet specielt til at maksimere hastigheden, portabilitet og batterilevetid. På grund af dette design, kan ikke iPad systemer håndtere mængden af oplysninger, der findes i edb-baserede software-programmer.

Office Apps

Softwareudviklere, herunder Apple, forstå, at mange brugere har brug for at arbejde såvel som spiller på iPad, så flere mennesker har udviklet apps at lade dig redigere og endda oprette MS Office-kompatible dokumenter. De apps at arbejde direkte i Office-formater, herunder .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt og .pptx er Quickoffice HD og dokumenter til Go præmie. Den tidligere app tilbyder tabbed Excel regneark, et læservenlige dokumentlayout og grundlæggende formatering funktioner til Excel og Word. Den sidstnævnte program tilbyder lidt mindre visuelle appel, men tilføjer funktioner såsom multi-level sortering i Excel, word tæller i Word-dokumenter og PowerPoint dias redigering.

Apple Apps

Apples sider, Numbers og Keynote til iPad funktion nedskaleret versioner af selskabets iWork programmer. Sider kan åbne og gemme MS Office .doc filer, mens tal gør det samme til .xls-filer og Keynote til .ppt-filer. Hver af disse apps vil konvertere dine Office-dokumenter til sit eget oprindelige format og eksport en afskrift i kontor format når du vil sende dokumentet ud igen. Du kan finde, at du skal lære en ny måde at arbejde med dine dokumenter, hvis du ikke har brugt iWork med Microsoft dokumenter tidligere.

Begrænsninger

Den iPad nedskaleret behandling betyder, at ingen af de tilgængelige apps har de fulde funktioner, der findes i Office til Mac. Arbejde med dine dokumenter på iPad kan fjerne eller ændre formatering på nogle dokumenter, og nøglen egenskaber såsom "Track ændringer" redigering for Word-dokumenter og skabeloner til Word, Excel og PowerPoint er ikke tilgængelige. App udviklere forbedre softwaren regelmæssigt, men så hvis arbejder på Office-dokumenter på din iPad er vigtigt for dig, så tjek App Store regelmæssigt for opdateringer, forbedringer og nye apps.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com