Sådan bruges Smart Omfarv på FotoFlexer

December 3

Fotoflexer's "smart Omfarv" værktøj gør det muligt for brugere at ændre nuance af et objekt i dine billeder, uden at konvertere objektet til en solid farve. Du kan opretholde tekstur og kontrast af objekter som hår og væsker samtidig ændre objektets hue til enhver farve du ønsker. Før du begynder din recoloring projekter, dog tage lidt tid at lære, hvordan værktøjet Omfarv fungerer.

Instruktioner

1 Start en webbrowser på computeren, og navigere til Fotoflexers hjemmeside.

2 Klik på Fotoflexer's "Upload Photo" knap hen til indlede editoren. Klik på editor's "Upload" knap. Indlæse et billede i FotoFlexer benytter den fil explorer vindue, der vises.

3 Klik på Fotoflexer's "Nørd" fanen, og klik derefter på knappen "Smart omfarve". Bruge Smart omfarve menuen "Zoom" skyderen til at zoome billedet til en komfortabel zoomniveau.

4 Brug værktøjet "Omfarv" for at male del af billedet, du vil omfarve; værktøjet "Omfarv" er valgt som standard. Hold din venstre museknap nede mens du trækker sin markøren over det område, du vil omfarve.

5 Klik på værktøjet "Hold". Brug værktøjet "Holde" til at male det område du ønsker at forlade uændret. Hold din venstre museknap nede mens du trækker markøren. Du behøver ikke at male hele den del af det billede, du gerne vil holde; bare male størstedelen af det.

6 Klik på knappen "Farve". Vælg en farve i menuen farve farvepalet til anvendelse på området af billedet, du vil omfarve.

7 Klik på "Forudsige ukendt område" til at vælge området du gik glip af med værktøjet "Hold". Klik på "OK" for at omfarve det valgte område af billedet.

8 Klik på Fotoflexer's "Gem"-knappen for at hente afbildningen skiftet farve tilbage til din computer.

Tips & advarsler

  • Træk skyderen "Penselstørrelse" til venstre eller højre for at forøge eller formindske størrelsen af den "Omfarv" eller "Holde" børste.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com