Hvordan du overfører telefonbogen fra en misundelse til et andet

June 9

Hvordan du overfører telefonbogen fra en misundelse til et andet

Besværet forbundet med at overføre kontakter fra en gammel mobiltelefon til en ny en kan afskrække nogle mennesker fra søger en erstatning for en gamle telefon. LG VX9900 celle telefon, også kendt som "Misundelse" eller "enV," kan du vælge blandt en række metoder til at overføre dine kontakter. Når det kommer til at overføre kontakter mellem to telefoner, misundelse, er telefonbog migration processen endnu nemmere.

Instruktioner

• Synkronisere din misundelse med din computer og eksportere kontaktpersonerne til Outlook. Hente og installere en kopi af programmet LG Outlook Sync. Brug programmets "Backup" indstilling til at eksportere dine kontaktpersoner fra den gamle misundelse. Efter at du har sikkerhedskopieret dine kontakter, forbinde den nye misundelse og bruge programmet synkronisering "Gendan" valgmulighed for at uploade dine kontakter.

• Upload dine kontakter til din celle tjenesteudbyder trådløs backup service. Tjenesteudbyderen tilbyder netværk serverplads til opbevaring af dine kontakter. Efter kontakterne er blevet uploadet, opdatere din nye Envy med kontakter fra den trådløs backup.

• Beam kontaktpersonerne over Bluetooth fra din gamle misundelse til den nye. Parre de to telefoner med Bluetooth og Åbn derefter menuen kontakter på den gamle telefon. Vælg de kontakter, du vil sende til den nye telefon, og tryk derefter på "Send navn Card" valgmulighed.

• Spørg en salg associere på din lokale mobiltelefon butik. Hvis din nye misundelse er en garanti udskiftning eller udveksling håndteres af butikken, så et salg associere eller butik tekniker bør være i stand til at hjælpe dig med at overføre din telefonbog, mens du er i butikken.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com