Hvordan at reparere et vindue Regulator

October 29

Hvordan at reparere et vindue Regulator

Reparere et vindue regulator kan være ganske let, hvis du vil undgå at betale for tjenesten af en auto forhandler. Alt, hvad der skal gøres er at sørge for, at problemet ikke er et resultat af en beskidt elektrisk tilslutning, især med power-kontakten. Derfor, Sørg for at afbryderen for snavs inden du køber en ny regulator mekanisme. Men hvis dette ikke er tilfældet, så du kan fortsætte med reparation, selv.

Instruktioner

• Find alle de skruer, der holder dørpladen på plads. Også identificere eventuelle døren trim, kan det være nødvendigt at fjerne. Med en flathead skruetrækker, lirke trim løs omhyggeligt uden beskadige den. Nu fjerne alle skruer langs kanterne af dørpladen samt skruer omkring håndtaget. Brug den samme lille flathead skruetrækker til at tage ud skruerne.

• Fjerne dørpladen af nysgerrige mellem døren og døren foring nederste kant, igen ved hjælp af en flathead skruetrækker. Derefter lirke løs plast dækker fra omkring dørhåndtaget. De plastik skruer vedhæfter panelet til døren skal pop ud når du trækker panelet væk. Adskille panelet fra døren ved at trække væk den øverste kant af panelet helt med dig hænder. Sikre dørpanel på et sikkert sted, indtil du er klar til at samle det.

• Hæve vinduet manuelt, hvis det er nødvendigt, at få adgang til bolte. Fjern de møtrikker og bolte bindende vinduets regulator til døren. Bruge relevante topnøgle og bit adapter for at fuldføre dette. Mens du fjerner regulator, omhyggeligt afbryde alle ledninger. Bemærk ledninger, så kan du senere følge den nøjagtige rækkefølge af gentilslutning ledningerne at sikre korrekt funktion af den nye regulator.

• Installer den nye regulator, bindende den nye regulator grundigt stramme boltene. Tilslut alle ledninger og saml dørpanel, og sørg for at alle skruer, clips og skruer er i det rette sted.

• Tænde for afbryderen vinduet til at se om den nye regulator virker korrekt. Normalt skal det fungere fint, men hvis ikke, du kan have til at gå over alt, hvad du har udført for at diagnosticere problemet. Recheck ledninger samt tilstanden af regulator installation. Sørg for at det ikke er løs eller ude af position. Prøv igen.

Tips & advarsler

  • Køb udskiftning regulator fra en leverandør. Kontroller, at du har fået den bedste værdi muligt på en regulator. Du kan gøre dette ved at søge online og bestille det selv. Bestilling gennem en forhandler kan være meget dyrt.
  • Sørg for, du har din bil reparation manuel, så du kan foretage fejlfinding af de problemer, der kan forekomme under reparere et vindue regulator. Det kan være tidskrævende og frustrerende at holde demontering og ompakke dørpladen. En god manual vil hjælpe dig med at udføre de korrekte procedurer skulle kunne reparere et vindue regulator.
  • Søge tjenestegrene af en lokal auto krop reparation shop hvis du ikke kan tilstrækkeligt reparere dit vindue regulator, især hvis du har en alvorlig medicinsk tilstand. Indsats og mulige kamp med at installere eller reparere et nye vindue regulator kan være stressende og dræning. Udover at spare dig selv en masse tid, vil du også beskytte tilstanden af dit helbred.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com