Instruktioner til et Nikon D-40

September 19

Instruktioner til et Nikon D-40

Udgivet i December 2006, er Nikon D40 en digital single lens reflex (DSLR) kamera, der er designet til posten niveau eller første gang DSLR fotograf. Kameraet har en 6,1 megapixel afgift kombineret enhed (CCD) DX sensor, der har en 1,5 felt for view (FOV) afgrøde. Det betyder, at en 50mm linse fastgjort til kameraet har samme synsfelt som et 75mm linse (50 x 1,5 = 75).

Instruktioner

• Indsæt et fuldt opladet batteri i batterirummet i bunden af kameraet. Indsæt et tomt SD hukommelseskort i side rum på Nikon D40. Tænd for kameraet ved at dreje parameteren krave, der omgiver udløserknappen.

• Tryk på knappen "Menu" placeret på den bageste venstre side af kameraet og skifte gennem menuskærmene ved hjælp af de fire-vejs navigationsknappen på bagsiden af kameraet, indtil du finder indstillingerne "Kvalitet". Tryk på knappen "OK" i midten af de fire-vejs navigationsknappen vælge denne menu.

• Brug de fire-vejs navigationsknappen for at ændre værdien i "Kvalitet" til "Large/Fine", som giver dig den bedste JPEG indstillingen filstørrelse og kvalitet af billedet. Denne indstilling bruger mere hukommelse på dit kort, hvilket resulterer i mindre billeder er gemt på kortet.

• Tryk "Menu"-knappen igen og bruge de fire-vejs navigationsknappen til at navigere til menuen "Hvidbalance". Ændre værdien i dette felt til at matche den din særlige optageforhold. Når skydning jpeg er det vigtigt at ændre hvidbalancen som lysforholdene ændrer. Der er en "Automatisk" indstilling, der kan bruges til alle betingelser, dog manuelt ændre hvidbalancen producerer billeder med en mere præcis farveprofil.

• Drej runde eksponering funktionsvælgeren på toppen til højre på kameraet til "S", som den semi-automatiske program-tilstand "Blændeautomatik" skydning. I denne tilstand, du vælger lukkertiden, og kameraet vælger den tilsvarende blænde til at fremstille det bedste mulige billede.

• Hold kameraet op til øjet, tryk udløserknappen halvvejs ned for at engagere kameraets lysmåling og eksponering systemer. Komponere dit billede i søgeren, og når du er tilfreds med billedet i søgeren, tryk på udløserknappen til at tage billedet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com