Sådan Fix video Tape

September 3

Sådan Fix video Tape

Selv om det digitale domæne har alle, men erobrede hjemmevideo, bruge mange mennesker stadig VCR-bånd, som bliver skrøbelige med alderen og tilbøjelige til at bryde. Disse videobånd indeholder ofte, dyrebare familie minder, som blev erobret længe siden på en gammel video camcorder. Hvis båndet pauser eller bliver mangled, alt er ikke tabt. Selvom det er en god idé at backup gamle VCR-bånd på en DVD eller andre digitale medier, er chancerne båndet, som endelig pauser vil være den, der ikke er gemt at moderne medier. . Tålmodighed og støt fingre er nøglen til en vellykket reparation.

Instruktioner

Sådan Fix video Tape

• Placer videokassette på en flad overflade hovedet og fjerne de fem små Phillips-head skruer (en i hvert hjørne og en femte skrue nær midten af kassetten).

• Forsigtigt løfte det tilbage plastikkabinet fra de øverste boliger, pas på ikke for at forstyrre nogen af indvendige dele.

• Noter konfigurationen af fjedre, tandhjul, ruller og plast guider, der feed båndet fra en spole til den anden. Det vil være nødvendigt at erstatte disse dele i deres nøjagtige placering, hvis nogen af dem pop løs under tape reparationer, som de sandsynligvis vil.

• Forlade båndet spoler i sted i huset mens omhyggeligt unspooling ene eller den anden til at finde den beskadigede del af båndet. Når en video tape funktionsfejl, det er normalt en af to problemer: enten båndet tårer fra hinanden og skal splejses, eller en del af båndet har blive mangled inde i videoen eller kassetten bolig selv.

• Skære væk den beskadigede del af strækkes eller snoet bånd med saks, gør et rent, lige snit. Hvis videobåndet er skåret i to, skal du bruge saksen til et rent snit på begge stykker af de knuste tape.

• Klip en 1-tommer lange stykke klart, plast dobbeltklæbende tape, og sørg for det er ikke mere end 3/4-inch bred (så det ikke overlapper kanten af splejset videobåndet). Brug ikke cellofan bånd; det crinkles og kan blive fastklemt i Videobåndoptageren.

• Samle de to udskårne stykker af videobåndet; være sikker på der er ingen drejninger i begge sider, og splejse dem sammen med den korte stykke klæbestrimmel. Gentag for bagsiden af videobånd til at fuldføre splice.

• Tråd reparerede videobåndet tilbage i de slidsede mekanismer på begge sider af kassette boliger og forsigtigt slå spoler for at sikre, at båndet kørende mellem dem.

• Sæt bagcoveret på plads af kassette boliger og sikre de fem skruer.

Tips & advarsler

  • Kontroller dine fingre er rene og tørre før håndtering af videobåndet.
  • Billedet på dit tv vil bryde op et øjeblik når Videobåndoptageren når splice punkt i båndet, og du vil miste enhver billede og lyd fra skære væk den beskadigede afsnit. Dette er en lille pris at betale for at redde kassetten fra skraldespand. Holde magneter og metalliske genstande fra videobåndet mens der rettes. Selv statisk elektricitet fra et stykke metal kan forstyrre lagringsteknik og forårsage skader på lyd og video.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com