Hvordan at sætte overskrifter på en 2003 Cobra

March 22

I 2003 Mustang Cobra er en af de mest effektive modeller af den populære muskel bil, og kommer med en tunet motor, der er i stand til at sætte ud en stor mængde af hestekræfter. Der er stadig restriktioner i udstødningssystemet dog, og en af dem er med udstødningsgas mangfoldigheder. Hvis du ønsker at ændre dem og genvinde den ekstra hestekræfter, kan så du gøre det ved at installere et sæt af headere. Du kan afslutte denne proces i et par timer.

Instruktioner

• Lad Cobra køle ned så det er lettere at arbejde på motoren. Sætte på parkeringsbremsen og løfte forreste del af Cobra med jack. Unbolt ilt sensor fra udstødningsgas mangfoldigheder ved hjælp af en tidsubegrænset skruenøgle, så unbolt udstødningsmanifold fra udstødningsgassen med 3/8-inch skralde, udvidelse og sockets.

• Afbryde de positive og negative terminaler fra batteri med en tidsubegrænset skruenøgle. Unbolt startmotor fra motor med 3/8-inch ratchet og socket, og sænk den ned fra motoren. Unbolt passager side motor mount møtrik med 3/8-inch ratchet og stik og en tidsubegrænset skruenøgle. Sætte trætromme på toppen af jack og opløfte jack, indtil det rører bundkarret. Løft motor omkring en tomme med jack.

• Unbolt passager side udstødningsmanifold fra motor med 3/8-inch ratchet og socket. Unbolt aircondition linje på passager side framerail med 3/8-inch ratchet og socket, og flex det lidt, så du kan geninstallere beslaget i factory hullet placeret lidt op og bagud på rammen.

• Anvende anti-gribe sammensatte til tråde på header bolte. Installere passager side header med 3/8-inch ratchet og stik, så drejningsmoment bolte til motoren til 13 tommer/lbs med 3/8-inch momentnøgle. Sænke jack og reconnect den motor mount til chassis med 3/8-inch ratchet og socket og en tidsubegrænset skruenøgle. Geninstallere startmotoren motoren med 3/8-inch ratchet og socket.

• Unbolt den styretøjets rack på førerens side af motoren med 3/8-inch ratchet og socket. Fjerne oliefilter fra motoren med en olie filter skruenøgle, være omhyggelig med ikke at spilde olie i filteret. Unbolt EGR-røret på førerens side udstødningsmanifold med 3/8-inch ratchet og socket og unbolt olie oliepinden tube og fjerne det så godt.

• Unbolt udstødningsmanifold fra motor med 3/8-inch ratchet og stikket og fjerne den fra bilen. Installere header på motoren og udstødningen med 3/8-inch skralde, udvidelse og sockets, så drejningsmoment topstykke til 13 tommer/lbs med 3/8-inch momentnøgle sidehovedet. Geninstallere EGR-røret med 3/8-inch ratchet og socket, og geninstallere olie oliepinden så godt. Geninstallere oliefilter i hånden, og geninstallere den styretøjets rack til boksen styretøj med 3/8-inch ratchet og socket.

• Tilslut de positive og negative terminaler til batteri med 3/8-inch ratchet og socket. Løft Cobra off jack stande med jack og sænke det ned. Start motoren og lytte til udstødning lækager i systemet.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com