Fejlfinding en Panasonic DMR-ES25S

February 22

Fejlfinding en Panasonic DMR-ES25S

Panasonic's progressive scan DVD recorder, DMR-ES25S, optager til DVD-RAM /-R /-RW / + R / + RW-diske. Det omfatter en SD-kortplads. Problemer med DVD-optageren kan omfatte spørgsmål i forbindelse med magt, skærme og operationer såsom optagelse og afspilning. Rette problemer med DMR-ES25S kan opnås ved at følge nogle fejlfindingstrin.

Instruktioner

• Sæt netledningen fast i husstand stikkontakten og tryk på Power-knappen, hvis der er ingen lys på forsiden af enheden. DVD-optageren har en strømbesparende standby-funktion, der vil skifte til standby efter en periode i drift.

• Tryk på afbryderknappen for at skifte til standby Hvis displayet viser beskeden "U88" og vil ikke skubbe diske; U88 angiver DVD-optageren er i recovery mode. Det vil ikke skubbe en disk i recovery mode. At trykke på power-knappen bør indstille optageren til standby og berigtige indeværende. Hvis det ikke gør det, tvinger optageren i Standby ved at trykke på Power-knappen i 10 sekunder. Tryk og hold knappen Stop og kanal op knappen sammen for omkring fem sekunder, og disken vil udsende.

• Tilslut TV'et til "Video Out," "S-Video Out" eller "Component Video Out" terminaler på DVD-optageren hvis billeder fra optageren ikke spiller tilbage på tv.

• Kopi hjemmelavet diske snarere end store-købte diske. Husk, at mange dvd'er har kopibeskyttelse indbygget at forhindre ulovlige gengivelser og vil ikke tillade dig at kopiere. De fleste udlejning media vil ikke kopiere.

• Flip SD kort skrive beskyttelse skifte, hvis DMR-ES25S ikke vil optage til et SD-kort. Switch, en plastik skyderen står på kortet. Skub for at fjerne beskyttelsen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com