Om den Alfa Romeo

December 28

Om den Alfa Romeo

Få biler fremtrylle essensen, ånd og elegance af Italien som Alfa Romeo. Alfa Romeo forekommer for evigt forbundet med den skelsættende zeitgeist-film i 1960 ' erne, The Graduate. Ligesom filmen er Alfa Romeo et stærkt symbol, en slags belysning stang, der øjeblikkeligt tryller løftet om ungdom, drømmen om noget mere--noget perfekt og kraftfuld. Fra sin håndværker-lignende oprindelse blev Alfa Romeo den to-siddende arketypen på den moderne roadster.

Historie

Fødslen af Alfa Romeo var ikke gør af en italiener, men en franskmand. Det selskab, der ville blive Alfa Romeo begyndte i 1906 som den franske automotive fast SAID, grundlagt af franske iværksætteren Alexandre Darracq. Selvom baseret i Milano, SAID biler sælge ikke som håbet. I reaktion, en gruppe af selskab & rsquo; dannet s italienske investorer et datterselskab, der er kendt under forkortelsen A.L.F.A. (Susannes Lombarda Fabbrica Automobili). Den mest berømte af disse italienske ledere blev Nicola Romeo, der lykkedes i at overtage kontrollen med selskabet i 1915 i tide til at vinde betydelige krig kontrakter for de allierede styrker.

Racing arv

Racing er i blodet, når det kommer til Alfa Romeo. Fra starten, har virksomheden været involveret i motorsport racing i en eller anden form. Alfa Romeo vandt den første bil World Championship i historie i 1925. Alfa Romero racing team bestod af nu-legendariske dykkere og mekanik, blandt dem Tazio Nuvolari (hyldet af Ferdinand Porsche som "den største drivkraft for fortiden, nutiden og fremtiden"), Vittorio Jano og Enzo Ferrari. Alfa Romeo har konkurreret beundringsværdigt i både Grand Prix og Formula One turneringer.

Politiet Association

Hastighed og kompakt design af Alfa Romeo gjort det til en meget attraktiv servicevogn for både det italienske politi og Carabinieri. Den mest genkendelige af disse køretøjer var 2600 Sprint GT Panther, med dens lys blå frakke af maling og hvide pinstriping. Fra 2009 giver Alfa Romeo (såvel som dets datterselskab Maserati) de lokale og statslige politi med deres køretøjer.

Styling

De mest fremtrædende og slående træk ved Alfa Romeo er dens unikke styling. Virksomheden var først til at integrere brugen af aerodynamik i opførelsen af kabinettet. Dette sæt en tendens i automotive design, der er blevet en industri standard. Dette var ikke ved et uheld, som Alfa Romeo har altid udnyttet talenterne af innovative designhuse--som Giorgetto Giugiaro, Pininfarina og Zagato--at forestille sig både indvendigt og udvendigt design. Denne ånd af opfindelsen er dokumenteret i det faktum, at ikke to Alfa Romeo modeller nogensinde ser det samme, selv om de nye generationer af samme model.

Fremstilling af bekymringer

Økonomiske overvejelser har tvunget moderne Alfa Romeo i overensstemmelse med den nederste linje. Når Alfa Romeo flirtet med konkurs efter anden verdenskrig, den italienske regering købt aktiemajoriteten og foldet virksomheden ind i ejerskabet af Fiat-koncernen. Fremstilling af Alfa Romeo har lige siden været en nationale budgetmæssige overvejelser. Så sent som i 2005 beordrede administrerende direktør for Fiat alle nye Alfa Romeo køretøjer skal fremstilles af de samme grundlæggende komponenter som Fiat, Maseratis og Ferraris.

Kulturelle indvirkning

Alfa Romeo kulturelle betydning bør også overvejes. Denne betydning har en direkte sammenhæng til markedsføring af det pågældende mærke. Alfa Romeo Spider i The Graduate forvoldt sådan en efterspørgsel efter køretøjets at Alfa Romeo rebranded bilen Alfa Graduate, nyder livlig salg langt ind i 1980 ' erne. Faktisk, Alfa Romeo har været omtalt i tre James Bond film, Fellini & rsquo; s Juliet spiritus og The Godfather.

Andre køretøjer

Alfa Romeo har fremstillet en bred vifte af køretøjer og køretøjskomponenter. Under begge verdenskrige producerede virksomheden flydele og motorer. Efter anden verdenskrig, Alfa Romeo blev bestilt til at opbygge en flåde af tunge lastbiler og personbiler busser. Selvom velanskrevet, ophørt selskabet med at producere disse tunge køretøjer. En af de få tilbageværende tunge køretøjer stadig i produktion er Ducato, en populær van anvendes af politi, og nødhjælp agenturer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com