Hvordan til at fjerne benzintanken i en 1991 Toyota Celica

June 5

Hvordan til at fjerne benzintanken i en 1991 Toyota Celica

Da biler bliver ældre, kan de blive ofre for korrosion og rust, undertiden fra indefra og ud. Nogle mærker af benzin indeholder mere fugt end andre afhængigt af klimaet, og gastank kan rust internt, forårsager en lækage. Du kan også ramme en stor dukkert i vejen og bule stock tanken, muligvis beskadige brændstof at sende enheden i processen. Enten måde, du bliver nødt til at fjerne den gamle kampvogn og erstatte det med en ny, så Celica kan komme tilbage til korrekt drift rækkefølge.

Instruktioner

• Køre bilen, indtil benzintanken er så tæt på tomme som muligt. Dette job bliver væsentligt lettere, mindre benzin er i tanken. Derefter kan du parkere køretøjet i en skyggefuld, niveau parkeringsplads. Opløfte den bageste del af bilen ved hjælp af stikket og fastgør bagenden med jack stande. Kontroller, at de er solidt på plads forud for arbejder på køretøjet.

• Pop stammen og trække op tæppe på gulvet. Find derefter brændstoftanken sender enheden cover, som er en sølv, kuppelformede dæksel, der er boltet til gulvet med elektriske ledninger kører ud af det. Frakoble ledningerne til tanken, så unbolt brændstoftanken sender enheden dække ved hjælp af ratchet og socket.

• Søgning efter en bundprop på basis af benzintanken. Ikke alle Celica har en, så hvis du ikke kan finde en, panik ikke. Hvis du gør, ophæve sig benytter ratchet og bruge afløb pan for at fange brændstof kører ud af tanken.

• Afbryde brændstof linje forbindelser på tank ved hjælp af en flathead skruetrækker til at fjerne de spændebånd, der holder linjerne til tanken. Derefter trække off slanger til gratis tanken.

• Unbolt gas tank surringsanordninger stropper fra kabinettet ved hjælp af 3/8-inch skralde, udvidelse og socket. Med hjælp fra din assistent, sænke gastank ud af køretøjet.

Tips & advarsler

  • Aldrig ryger eller har en åben ild i nærheden, mens du arbejder med brændstofsystem, et køretøj. Hvis du gør det, risikerer du at forårsage en brand og skade dig selv og køretøjet.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com