Sådan gendannes en gammel lastbil 1

September 26

Sådan gendannes en gammel lastbil 1

Genskabe en gammel lastbil kan være et langtrukkent proces. Dog; det vil være det værd i sidste ende, når man ser på det endelige resultat. Gamle lastbiler kan gå fra at se, kedelig og træt, at leder, skinnende og nye. Alt det kræver er lidt tid og dedikation. Det kræver også nogle evner og sans for detaljer.

Instruktioner

• Tage sig tid til forskning de dele, som du får brug for til din lastbil. For eksempel, hvis du har en populær lastbil som en Ford, skal så du have ingen problemer med at finde dele. Men hvis du har en lastbil, der ikke er meget almindeligt som en Hudson, så det kan kræve mere arbejde at finde dele. Du kan se på ting som dele netværk og nyhedsbreve til at se om du kan finde de nødvendige dele.

• Beslutte, hvilken slags restaurering du vil udføre. For eksempel, kan du gendanne hele køretøjet, som kaldes en fuld krop-off restaurering eller jer kunne opt nemlig en semi restaurering. En fuld krop-off restaurering, dybest set betyder, at hele køretøjet er taget fra hinanden og genopbygget. Semi restaurering er når lastbilen er restaureret men motoren forbliver på plads.

• Arbejde ud af, præcis hvor meget du ønsker at bruge på at genoprette din lastbil. Sætte penge til side til uforudsete udgifter og skrive en liste Sørg for du har alt hvad du behøver inden du begynder.

• Rydde din arbejdsplads og sætte alle dine værktøjer og redskaber i rækkefølge. Tage et billede af dit arbejdsområde og lastbil på det første stadium. Få en mappe til at sætte alle billederne og dokumentere det hvert skridt af vejen frem til færdiggørelsen.

• Tage lastbilen fra hinanden, indtil du når rammen. Anmod din partner om arbejde til at støtte dig i at tegne boksen last. Tage det til en specialist restaurering værksted at få den slebet og malet. Tage en taxa ud igen anmoder om bistand. Tage alt fra førerhuset, herunder glas, døre og trim, og alt andet der går med førerhus. Sandpapir i førerhuset. Bruge motoren hoist til at tage ud af motoren. Frigøre kåbe og der er afsat.

• Tag alle dele og line dem op, én efter én. Sæt alle dele i poserne og Placer etiketter eller tags på hver enkelt. Sørg for at holde alle skruerne, møtrikker og bolte, der gik med delene.

• Fjern maling fra hjulet rammer og sætte rammen på stikkene. Ren og sand rammen. Tage motoren, sammen med den transmission og bageste aksel til en specialist garage.

• Købe nye bremser, ledningsføring sele, headliner, siddepladser, cab glas, lamper, håndtag og eventuelt en ny kølergrill. Du kan beslutte, hvad der skal ændres, som nogle af disse ting ikke kan skal udskiftes.

• Sæt alle dele tilbage i én efter én. Re male lastbil i din ønskede farve. Den bare genstand igen hen til lave nu er kørsel.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com