Hvordan får sange fra iPod til en ny PC

June 6

Hvordan får sange fra iPod til en ny PC

Overføre musik fra iPod til en ny PC er en forholdsvis nem proces. Hvis du finder dig selv i en position, hvor den eneste kopi af din musik er placeret på en iPod på grund af en computer bryder sammen, kan købe en ny PC, eller en række årsager, du overføre al din musik fra din iPod til din nye PC på blot få minutter.

Instruktioner

• Hente og installere iTunes på din nye PC fra Apples websted (se link under ressourcer). Start iTunes.

• Tilslutte din iPod ved hjælp af den hvid USB-ledning. iTunes vil begynde at synkronisere. Tryk på "Skift-Ctrl" eller straks lukke vinduet for at afbryde sync oparbejde. Minimere iTunes og oprette en ny mappe på skrivebordet ved at højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet, rulle ned til "New" og klikke på "Mappe".

• Klik på Start-knappen og "Min Computer". Under "My Computer," gå til "Enheder med flytbare lagermedier" og klik på iPod-drevet (normalt en "F:" drev). Din musik vil ikke blive vist. Gå til "Organiser, omslag og ransage valgmuligheder", og klik på "View." Klik på "Vis skjulte filer, mapper og drev" under "Avancerede indstillinger", og klik på "Anvend" og "OK". Nu når du vender tilbage til "Denne Computer", vil du se de skjulte filer.

Bemærk, at Windows XP-brugere skal klikke på "Værktøjer" i stedet for "Organiser."

• Dobbeltklik på "iPod_Control", så Dobbeltklik på "Musik." Musikfilerne er gemt her, selvom det er kodet. Gå til "Organiser", "Vælg alle." Alle dine musik bør fremhæves. Trække og slippe disse mapper i mappen på skrivebordet. Dette vil tage lang tid afhængigt af mængden af musik du har gemt på din iPod. Fjern din iPod, hvis du ønsker, som din musik er nu gemt i en mappe på din computer.

• Åbn iTunes og musikmappen, du har oprettet. Omarrangere to ruderne, så du kan se både ruder på samme tid på dit skrivebord. Klik på "Musik" i iTunes. Vælg "Organiser" og "Vælg alle" i musikmappen. Trække og slippe disse mapper i dit iTunes-musikbibliotek. Dette vil tage et stykke tid afhængig af mængden af musik du har gemt. Når dette er færdig, vil du se din musik er ikke længere kodet og at al din musik er nu i iTunes-biblioteket.

Tips & advarsler

  • Denne metode kan ikke arbejde med iPod Touch eller iPhone.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com