Sådan deaktiveres IMSI Catcher

March 31

Sådan deaktiveres IMSI Catcher

Hver celle telefon på en Global System for Mobile Communications (GSM) netværk benytter en International Mobile Subscriber Identity (IMSI). IMSI, placeret inde i dit SIM-kort, gemmer alle dine mobiltelefon oplysninger. IMSI fangere stjæle din mobiltelefon IMSI information for at optage dine telefonopkald. Disse enheder, ulovligt i mange områder, udgøre en trussel mod dit privatliv og sikkerhed. Men der er ikke én metode til at deaktivere IMSI fangere, kan du træffe foranstaltninger for at forhindre IMSI fangere i at stjæle dine oplysninger.

Instruktioner

• Søg på dit hjem eller kontor. Kigge efter nye objekter eller objekter, som du ikke kan genkende. Hvis du finder et usædvanligt objekt, kigge efter sin "On/Off"-knappen. Drej kontakten til "Off". Hvis det er muligt, fjerne objektet fra dit hjem eller kontor.

• Opgradere til en 3G kun cell phone. Mange IMSI fangere tvinge mobiltelefoner til at bruge deres 2G frekvens. Hvis telefonen ikke kan bruge 2G, kan ikke IMSI fangere stjæle dens oplysninger.

• Skifte til en celle foretage en opringning netværk, der ikke bruger et GSM-netværk. IMSI fangere stjæle oplysninger fra GSM netværk men kan ikke stjæle oplysninger fra andre typer af forbindelser. I USA, T-Mobile og AT & T bruge et GSM-netværk. Sprint og Verizon bruger CDMA.

• Køb en sikker telefon, som en Cryptophone. Disse telefoner bruge krypterede forbindelser til at give ekstra sikkerhed. Men de typisk undlader at tilbyde muligheder for andre telefon-netværk.

• Brug din mobiltelefon dataforbindelse til at foretage opkald. Besøge et Web-baseret gerning hjemmeside, såsom Skype eller GoogleVoice. Registrere en konto og tilføje din vens telefonnumre til din liste over kontaktpersoner. Tryk på en kontaktperson for at kalde ham.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com