Hvordan at rengøre en traktor gastank

March 2

Hvordan at rengøre en traktor gastank

Benzintank på din traktor er måske en af de vigtigste dele. Hvis brændstoffet ikke er gemt i en sikker, kan ren tank, så det føre til problemer at urent brændstof går gennem traktor motor. Heldigvis er det en forholdsvis simpel proces til at rense ud en traktor gastank, hvis du har nogle metal abrasives, en maling shaker, nogle sæbevand og en spand til at fange benzin i når du unbolt tanken.

Instruktioner

• Find gas linje møtrikken i bunden af tanken. Placer spand nedenunder og åbne linjen med en skruenøgle, dræne benzin ned i spanden. Når benzintanken er drænet fjernes de bolte, der holder det på rammen og fjern det fra traktoren.

• Hæld to håndfulde af metal slibende til de nu tomme benzintank. Metal hex nødder vil gøre, men så vil bolden lejer eller metal skiver. Fyld benzintanken halvvejs med sæbevand og sætte gas cap tilbage på. Du kan duct tape det på plads, for ekstra hold.

• Placere benzintanken i en maling shaker. Tænd shaker og lad den køre i en halv time til en time. De metal abrasives vil hoppe rundt inde i tanken, som det er rystet, og de vil løsne eventuelle klumper af materialer, der sidder fast på indersiden af tanken. Når shaker er færdig hældes ud sæbevand og slibemidler, og skyl tanken, indtil du er sikker på, at er det ren.

Tips & advarsler

  • Denne rensemetode vil også fratage ud nogen gas tank foring. Hvis du ønsker en ny foring i tanken bliver du nødt til at hælde det dig selv og lad det sat før du igen sætter beholderen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com