Autocamper citron lov

July 27

Ud over en citron lov har mange lande deres egen individuelle citron love, som giver ekstra sikkerhed for købere af defekte autocamper. Betingelser og metoder regresret varierer efter stat, og kan normalt hentes fra hver statskontoret for attorney general.

Citron forbundslov

Magnuson Moss garanti Act, oprettet i 1975, omtales ofte som den føderale lov, citron. Det dækker alle forbrugerprodukter, herunder autocamper, der koster mere end $15. Det kræver, at producenter og sælgere til at give køberne detaljerede oplysninger om garantidækning og hvordan til at forfølge en overtrædelse af denne dækning.

Statslige citron love

Stat love vedtaget specifikt for at dække autocamper køb kan bruges, hvis køberen har gjort et rimeligt antal forsøg på at rette op på problemer under eksisterende garantier, og hvis manglerne væsentligt forringer anvendelse, sikkerhed eller værdien af køretøjet.

Faktorer

Kvalificerende faktorer er forskellige af statens love, men nogle kunne omfatter vægten af køretøjet, antallet af mislykkede reparation forsøg, antallet af akkumulerede miles og mængden af tid siden køb. Nogle stater har begrænsninger, hvis køretøjet har været brugt som en bolig eller kommercielle plads eller var udlejet i stedet købt.

Advarsel

Udøvelse af sagsanlæg under citron love ikke tillader ejeren at afbryde lån eller leasing betalinger.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com