Hvordan man tjekke integriteten af et Android SD-kort

August 15

Hvordan man tjekke integriteten af et Android SD-kort

Secure Digital hukommelseskortet i din Android-enhed giver ekstra lagerplads til musik, fotos og film. Det fungerer som en lille harddisk, og ligesom en harddisk problemer udvikle sig over tid. De samme værktøjer, som du bruger til at kontrollere computerens drev for integritet og reparere fejl vil arbejde med din Android SD kort. Tilslut enheden til din computer og montere SD-kortet som et eksternt drev, så bruge de scanningsværktøjer på din computer til at kontrollere integriteten af SD-kortet.

Instruktioner

• Tilslut din Android-enhed til computeren via USB-kablet, der kommer med den. Hvis det er første gang, du har forbundet to, vil din computer tage et par øjeblikke at finde og installere driverne.

• Låse din Android enhed, derefter røre toppen af skærmen og trække fingeren til bunden. Dette åbner meddelelsesområdet. Tryk på "USB tilsluttet" besked.

• Tryk på "Mount" eller "USB Mass Storage" afhængigt af din version af Android. Vente på computeren at genkende SD-kortet som et eksternt drev.

• Klik på "Start" på din computer, så klik på "Computer". Højreklik på ikonet for din Android. Det vil ligne en ekstern harddisk og vil have et brev navn, for eksempel "F:". Vælg "Egenskaber", derefter klikke på fanen "Værktøjer".

• Klik på "Søg nu" under "Fejlkontrol", så klik på "Start". Dette kan tage flere minutter afhængigt af størrelsen på dit SD-kort.

Tips & advarsler

  • Marker afkrydsningsfeltet "Skan til og forsøg på gendannelse af beskadigede sektorer" for en mere grundig scanning. Det vil tage længere tid at fuldføre. Du kan gøre den indledende scanning uden denne mulighed så hvis problemerne fortsætter, skal du gentage scanningen med denne indstilling aktiveret.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com