Typer af RAM til LG K1 serie Laptop

January 24

Typer af RAM til LG K1 serie Laptop

Teknisk set, bruger LG K1 serie laptop 200-pin SODIMM, DDR2 PC2-5300 hukommelse. Denne særlige form for hukommelse giver mulighed for flere typer af konfigurationer. Et par muligheder bør overvejes, når du vælger at udføre en simpel opnormere hen til hukommelse fabrikskonfigurationen eller forsøger at max ud af systemet. I hvert tilfælde pålægges visse begrænsninger på hukommelse opgraderinger af bundkortet bruges i LG K1 serie laptop.

Fabrikken

Typer af RAM til LG K1 serie Laptop

LG K1 serie laptop kommer ud af fabrikken med enten 256 MB eller 512 MB RAM.

LG K1 serie laptop leveres som standard med enten 256 MB eller 512 MB RAM. Denne hukommelse er installeret i enten eller begge af de to tilgængelige hukommelse slots på bundkortet. Standard fabrikskonfigurationen bruger kun 256 MB hukommelsesmoduler. Dette fører til brug af begge hukommelsespladser i 512 MB RAM konfiguration.

Opgradering

En typisk desktop hukommelsesmodul.

Når du opgraderer hukommelsen på LG K1 serie laptop er det vigtigt at bemærke, hvor meget hukommelse er allerede installeret i hvilken hukommelse slots før bestilling opgradere dele. Dette kan gøres ved at fjerne dækslet hukommelse ligger på bunden af den bærbare computer og blot iagttage antallet af hukommelse slots til rådighed til brug. Denne laptop har en i alt to hukommelsespladser, som kan hver rumme op til 1 GB RAM.

Maksimalt

Typer af RAM til LG K1 serie Laptop

Maksimere din hukommelse.

Når maxing ud hukommelse på LG K1 serie laptop skal du først kontrollere mængden af hukommelse allerede er installeret på systemet. Hvis mindre end 1 GB hukommelse er installeret, skal du bestille to 1 GM RAM moduler. Bør du finde 1GB eller mere hukommelse allerede er installeret, skal du kontrollere hukommelse rum i bunden af den bærbare computer til at bestemme, hvor meget hukommelse der er installeret i hver af de to tilgængelige slots. Hvis en af slots allerede har en 1 GB RAM modul kan du simpelthen bestille en ekstra 1 GB RAM modul for et samlet beløb på 2 GB. Denne laptop er også i stand til at udnytte dual channel-hukommelse. For at få det maksimale udbytte fra enhver hukommelsesopgradering i dual-channel systemer, er det vigtigt at sørge for, at begge hukommelsesmoduler installeret er et matchende sæt. Dette opnås bedst ved at bestille identiske dele, der er blevet matchet på fabrikken og sælges som en pakke. Men det er ikke krævet at eneste matchende sæt installeres i LG K1 serie laptop. Dette er blot en funktion, som giver ekstra hastighed og ydeevne når udnytte mulighed for dual-channel.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com