LCD-oplysninger

July 5

LCD-oplysninger

LCD- eller flydende krystal display teknologi, er vokset med stormskridt. De første eksempler på LCD-teknologien var i vores daglige regnemaskiner. Den digitale ur også brugt LCD-teknologi til at gøre fortæller tid lettere. I dag, LCD er hurtigt at blive den vigtigste form for elektronisk interface.

Hvad er flydende krystaldisplay?

At tage din LCD-skærm fra hinanden vil afsløre, at LCD er to plader af polariserende materialer med nogle form af flydende krystal løsning mellem dem. Når denne væske er elektronisk opladet, opfører sig tusindvis af krystaller som miniature kamera skodder. Hver krystal tillader enten lys at passere selv eller det blokerer lys, hvilket resulterer i dit billede.

Sort-hvid vs farve

Forske LCD-skærme vil afsløre, at de kan enten være sort-hvid eller i farve. Sort-hvid eller monokrom LCD viser broadcast en mørkeblå eller endda grå billede på en hvid baggrund. Farve LCD-skærme bruger enten en passiv eller aktiv matrix til at bringe disse billeder til fuld-farve liv.

LCD-baggrundsbelysning

At fjerne de tilbage kabinet fra LCD-skærmen er, hvordan du får adgang til projektion pære eller back-lys. Da LCD-skærme producere lidt at ingen lys på deres egne, de fleste LCD viser kommer med en alternativ lyskilde. Det er almindeligt, at pæren over tid vil brænde ud og skal udskiftes. Dette er som regel en nem proces og instruktioner om, hvordan man gør det er placeret i din instruktionsbog.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com