Sådan foretages fejlfinding af en Philips Ambilight LCD TV

April 30

Sådan foretages fejlfinding af en Philips Ambilight LCD TV

"Ambilight" teknologi er unikke til Philips brand af LCD-tv. Selskabet siger teknologien bringer "belysningsforhold" til oplevelsen, gør skærmbilledet vises større og afslappende seernes øjne. Hvis du oplever problemer med Philips TV at funktioner Ambilight, kan du løse de fleste problemer med grundlæggende fejlfindingstrin. At reparere eller justere Ambilight-funktion, adgang til menuen Ambilight på TV'et og justere indstillingerne.

Instruktioner

Generel fejlfinding

• Check for power og connectivity problemer. Hvis der ikke er nogen magt eller indikator lys, skal du trykke på "Power" knappen for at sikre, at du har tændt tv'et. Sørg for netledningen er tilsluttet til TV'et og stikkontakten. Hvis det stadig ikke virker, netledningen fra stikkontakten i 60 sekunder og prøve magt igen, når du opretter forbindelse igen. Hvis dette mislykkes, oprette forbindelse til en anden stikkontakt.

• Kontroller, om HDMI-forbindelsesproblemer. Skærmen vil angive, om dette er problemet. For at løse problemet, først bekræfte, at HDMI-kablet er certificeret til at arbejde med denne type TV. Tryk derefter på "Kilde" på fjernbetjeningen for at skifte til en anden kilde og derefter skifte tilbage til HDMI. Hvis du stadig har et problem, nulstille TV'et og enheden tilbehør. Endelig, mens både TV og tilbehøret er tændt, frakoble og derefter indsætte HDMI-kablet.

• Test for almindelige lydproblemer. Hvis du ikke kan høre nogen lyd fra en ekstern enhed, Sørg for den rigtige HDMI-porten er tilsluttet. Tilslutte en DVI-HDM kabel til den "HDMI 3" port. Også sikre, at audio-kablet er tilsluttet. Det bør sammenkædes med "DVI AUDIO IN" porten. Tryk på "Kilde" på fjernbetjeningen og vælg "HDMI 3" som din kilde. Hvis du ikke kan høre nogen lyd fra TV-højttalerne, Sørg for at lyden er skruet op, og "Lydløs"-funktionen ikke er aktiveret. Kontroller også, at der er ingen hovedtelefoner tilsluttet til tv'et.

• Test for fjernbetjening problemer Hvis dit TV er nonresponsive til din fjernbetjening. De sandsynlige årsager er enten lav batteri eller forkert installerede batterier i fjernbetjeningen. Hvis dine batterier har tilstrækkelig magt og er korrekt installeret i den korrekte fjernbetjening, bør indikatorlyset på TV'et blinker når du trykker på knapperne. Hvis dette ikke virker, frakoble TV i 60 sekunder, og Tilslut det.

• Sikre du afspiller videoer i det korrekte format. Hvis billedet er forvrænget på nogen måde, tryk på "Format"-knappen på fjernbetjeningen og prøve forskellige formater. For nogle DVD-afspillere og andet tilbehør, skal du justere format på selve enheden.

• Sikre, at alle forbindelser er sikker og korrekt. Sørg for alle komponent kabler er indsat hele vejen i de korrekte farvekodede eller mærket porte på tv'et. Hvis du bruger en antenne og har en snedækket billede, Kontroller at antennen er tilsluttet tilstrækkeligt. Ellers kan du have et svagt signal.

• Sørg for at du bruger de rigtige kabler til at tilslutte eksterne enheder. Hvis du bruger koaksiale kabler til at tilslutte en ekstern enhed og har dårlig billedkvalitet, kan du forsøge at oprette forbindelse med komponent eller HDMI kabler i stedet.

• Sørg for, at du opretter forbindelse til kanaler og input kilder korrekt hvis der er ingen billede eller lyd, når du tænder for tv'et. Kontroller først, at du har valgt den korrekte kanal. Kontroller også, at tv'et er indstillet til den korrekte kilde input.

• Bekræft, at din fjernbetjening er kompatibel med alle enheder og TV'et, hvis du forsøger at bruge en universel fjernbetjening. Ikke alle mærker kan være kompatible med hinanden.

Ambilight-indstillinger

• Tryk "Menu" på fjernbetjeningen og vælg "TV indstillinger" og "Ambilight" på skærmen for at justere Ambilight-indstillinger.

• Vælg "Ambilight" at slå funktionen til eller fra.

• Vælg "Lysstyrke" til at justere Ambilights lyseffekt.

• Vælg "Mode" for at vælge mellem fire forskellige Ambilight-tilstande.

• Vælg "Farve" til at vælge fra foruddefinerede Ambilight farveindstillinger eller justere farver til din brugerdefinerede indstillinger. For brugerdefinerede indstillinger, skal du angive indstillingen "Mætning" på høj under "Brugerdefineret farve" valg, når du begynder din justering, så vælg "Palet" og eksperimentere med forskellige numre, indtil du finder din præference.

• Vælg "Balance" til at justere Ambilight på hver side af skærmen.

Tips & advarsler

  • Hver Philips TV model varierer lidt. Kontakt din brugervejledning eller en Phillips tekniker for problemer specielt til din model eller hvis du ikke kan løse dit problem med grundlæggende fejlfinding. Du kan være nødvendigt at udskifte eller service enheden.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com